Megacuki fotó: L.L. Junior kislánya elballagott a bölcsődéből

Szeptemberben tölti be a negyedik életévét Lesi Lili. A csöppségről L.L. Junior tett közzé fotót, és az apuka azt is elárulta, hogy hol folytatja az óvodás éveit a gyermek.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.08.03.
kislánya óvoda szülők

Lili 2020 szeptemberében látta meg a napvilágot, a büszke szülei, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga pedig attól a perctől kezdve lesik minden gondolatát, kényeztetik, ahogy csak tudják. A szülők szeme fénye éppen ezért nagyon kiegyensúlyozott kisgyermek, Lilike imádja a nagy társaságot, bölcsibe is jókedvvel ment, szeptembertől pedig már óvodás nagylány lesz, amit a hírek szerint nagyon vár. 

L.L. Junior
L.L. Junior mindig a legjobbat akarja lányának (Fotó: Markovics Gábor)

Családi hagyomány 

Az oktatási intézményváltás mindig nagy dolog egy gyermek életében, pláne, hogy a szülők döntik el, hogy melyik óvodába vagy épp iskolába megy majd a lurkó. Lili óvodájának kiválasztásánál éppen ezért nagy gonddal jártak el Juniorék. 

Nem volt kérdés, hogy Lili ugyanabba az óvodába megy majd, ahova Lacikáék jártak. A Városligetibe

 - mondta a megkeresésünkre L.L. Junior.

Nálunk szinte már családi hagyomány ez az ovi... Ott nagyon aranyos és kedves óvónők dolgoznak, és nem mellesleg az is fontos, hogy a kislányom közel lesz az édesanyjához és a nagymamájához, vagyis az én anyukám lakhelyéhez. Nekem sajnos eléggé kiesik, de természetesen megoldom, hiszen mindennél fontosabb számomra, hogy édesapaként jelen legyek a gyermekem életében. 

L.L. Junior jó apa

L.L. Junior nem beszél a levegőbe, számára tényleg mindennél fontosabb, hogy a gyermekeinek minél kevesebbszer hiányozzon. Zenészként persze ez nem egyszerű feladat, hiszen  hétvégéken, amikor az átlag ember pihen, ő általában úton van egy koncertre, ahonnan hajnalban ér haza, így a kora reggeli gyerekes programok sem fordulnak elő túl sűrűn. Ettől függetlenül Junior igyekszik jó apaként helytállni, ami a gyerekei reakcióit látva, sikerül is neki. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás