Elismerést kapott a tragikus körülmények között, 51 évesen elhunyt Vadász Zsolt

Az Operettszínház a Facebook-oldalán osztotta meg a keserédes hírt. Vadász Zsolt június 21-én egy gyors lefolyású betegségben hunyt el.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.06.
Vadász Zsolt elismerés halál

Az egész művészvilágot lesújtotta a hír, hogy tragikus hirtelenséggel, 51 évesen elhunyt az Operettszínház népszerű sztárja. Vadász Zsolt szervezetét egy gyors lefolyású betegség támadta meg, életét az orvosok már nem tudták megmenteni. A sokoldalú színészt most anyaszínháza posztumusz örökös taggá nyilvánította.

Vadász Zsolt
Vadász Zsolt temetése július 9-én lesz, a színészt örökös taggá nyilvánította az Operettszínház (Fotó: MTI/SZIGETVÁRY ZSOLT)

Halála után kapott elismerést Vadász Zsolt

Az 51 éves operettszínész nemrég lázas beteg lett, majd mivel egyre rosszabbul érezte magát, mentő vitte kórházba. Vadász Zsolt szervei nem sokkal később leálltak, életét már nem tudták megmenteni. Néhány nappal később kiderült, hogy a művész halálát húsevő baktérium okozta. A Budapesti Operettszínház már akkor bejelentette, hogy a színészt saját halottjának tekinti. A teátrum most újabb közleményt adott ki. 

Tisztelt Nézőink! Vadász Zsoltot a 2024.06.27-én tartott örökös tagbizottsági ülésen Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, színházunk főigazgatójának javaslatára posztumusz örökös taggá nyilvánította a Budapesti Operettszínház

írták Facebook oldalukon.

Kiderült a búcsúztató időpontja

A színész búcsúztatására július 9-én kedden 12 órakor kerül sor a Budapesti Operettszínház előcsarnokában. A gyászszertartáson beszédet mond Kiss-B. Attila Kossuth-díjas operaénekes, főigazgató, Vadász Zsoltot Budai Zoltán plébános búcsúztatja. 

Vadász Zsolt tisztelői, művésztársai és barátai 10 órától róhatják le kegyeletüket, és elhelyezhetik az emlékezés virágait az előcsarnokban felejthetetlen művészünk hamvai előtt. A gyászoló család kérésére a búcsúztatás és a temetés nem sajtónyilvános. A temetésre a társulat tagjait és a művész közeli barátait várják.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás