Megható üzenettel tisztelegnek elhunyt társukra az Irigy Hónaljmirigy sztárjai

Öt éve hunyt el Ambrus Zoli, az Irigy Mirigy ikonikus tagja. A zenésztársak szívszorító emlékeket elevenítenek fel.

Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.09.
irigy hónaljmirigy Ambrus Zoltán emlék gyász évforduló

Ambrus Zoltán 2019 július 7-én hunyt el egy gyors lefolyású betegség következtében. Az Irigy Hónaljmirigy mókamesterének távozása a mai napig betölthetetlen űrt hagyott maga után, a zenésztársai minden nap emlékeznek rá, a halálának az évfordulóján pedig megható üzenetekkel elevenítik fel a régi szép emlékeket. 

Irigy Hónaljmirigy, megemlékezés, Ambrus Zoltán, rockmúzeum
A Rockmúzeumban így búcsúztak el Ambrus Zolitól még 2019-ben az Irigy Hónaljmirigy tagja - Fotó: Bors Archív

Minden koncerten ott van velük 

Az IHM immár harminc éve koncertezik, a fiúk fáradhatatlanul járják az országot és szórakoztatják a közönséget még akkor is, amikor a magánéletük nem éppen a legvidámabb. Énekelnek, táncolnak, nevetnek még azon a napokon is, amikor az elhunyt társukra emlékeznek. "Ilyen a popszakma", szokták mondani a bennfentesek. Játszani kell akkor is, amikor minden nehéz. A Mirigyesek annak érdekében, hogy Ambrus Zolit soha ne felejtse el a közönség, minden koncertjükön egy külön blokkban megemlékeznek a zenésztárstól. 

Ambrus Zoli, Ambrus Zoltán
Ambrus Zoli az IHM alapító tagja volt - Fotó: Bors Archív

Ötödik évforduló

Zoli öt éve nincs köztünk. Az IHM egyik leghumorosabb tagjáról a zenésztársak és a rajongók is szívszorító üzentekkel emlékeznek. Papp Feri egy Instagram-poszttal emlékezett meg: 

"Zoika, mindig velünk maradsz!#mirigyek ##mirigy #mirigyshow

A rajongók pedig így üzennek a felejthetetlen ikonjuknak: 

Nagyon értett a zenéhez, a gitárpengetéshez, átszellemültek voltak a szerepei. Mindig a szívünkben él tovább és a gondolatainkban!

Örökké velünk maradsz őrizzük mosolyodat 

Istenem... De hiányzik

Nagyon jó színész és zenész volt

A csapatból Sipos Tomit kérdeztük arról, hogy milyen érzések kerítik őket hatalmukba a szomorú évfordulókon?

Zolira nem csak ezeken a napokon gondolunk, nap, mint nap eszünkbe jut egy régi sztori kapcsán, egy jó poénnal kapcsolatban.... Alapvetően vidáman (a mélységes szomorúságunk mellett) emlékezünk rá, ő is ezt szeretné. A koncerteken pedig rendre felcsendülnek olyan dalok, amin az ő hangja énekel, és arra játszik a zenekar. Zolika csak testben ment el, a lelke mindig itt lesz velünk. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás