Végre nyilvános: Lissák Laura nem titkolja tovább kapcsolatát a sztárral

A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője a műsorban T. Danny párja volt. Sokan bíztak is benne, hogy a TV2 sztárja és a tinikedvenc énekes össze is jön, de végül nem úgy lett. Már csak azért sem, mert Lissák Laura akkor már szerelmes volt…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.27.
Módosítva: 2024.09.01.
TV2 megmutatta Dancing With the Star szerelem

Évek óta az egyik legnézettebb televízióműsor a Dancing with the Stars. A TV2 nagyszabású show-jának sztárjai és magánéletük mindig izgalomban tartja a nézőket. A rajongók gyakran bíznak benne, hogy a profi táncosok és celeb párjaik a való életben is összejönnek. Így volt legutóbb Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint T. Danny és Lissák Laura esetében is. Mint ismert, a frissen elvált sztárséf esetében álmuk valóra vált, utóbbinál nem. Mert mint kiderült, mindketten szerelmesek, csak nem egymásba.

T. Danny Lissák Laura
Bár Lissák Laura T Danny párja volt a Dancing with the Stars-ban, a való életben teljesen más párja (Fotó: TV2)

Lissák Laura párja egy közös nyaralós fotón tűnt fel

A nézők egyik nagy kedvence a táncosok közül Lissák Laura. A TV2 gyönyörű sztárja már amikor T. Danny-vel elkezdtek gyakorolni, szerelmes volt. S bár Lissák Laura nem mutatta meg kedvesét, a műsorban mesélt róla, hogy mindenkinek azt kívánja, legalább egyszer az életében élje át azt, amit ő. Aztán karácsonykor ők sem hagyhatták ki a közös fotót, de még az ünnepi hangulatban is csak hátulról mutatta meg a férfit, aki elrabolta a szívét. Igaz így legalább a rajongók rögtön kiszúrták, hogy gyönyörű új gyűrű van a táncosnő ujján. Persze rögtön arra gondolt mindenki, hogy megtörtént az eljegyzés. Ezt erősítette bennük, hogy nem sokkal később elutaztak kettesben a Maldív- szigetekre. Álomutazás ide, vagy oda, Lissák Laura azóta sem nyilatkozik párjáról. 

Most viszont a követők kiszúrták, hogy a családi nyaraláson a TV2 sztárja a párjával pózol, írják is nekik, milyen szép pár, mennyire összeillenek. A közös fotót ITT tudod megnézni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás