„Mindenben partner lennék” – Kozso sírva tagadja a vádakat

Az énekes nem érti, miért fordultak ellene. Egy vágya van, hogy újra láthassa lányát és unokáját.Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.07.
Módosítva: 2024.07.07.
Kozso békülés vádak

Nemrég még együtt éltek, most pedig már nem is beszélnek. Kozso és lánya, Amanda, illetve exfelesége között annyira eldurvult a helyzet, hogy a Szamuráj teljesen összetört. Főként, mint édesapa sínyli meg az egészet, nem érti, miért állítják azt róla, hogy rossz apa, aki nem törődik a gyermekével és az unokájával. Úgy véli, az egész mögött a volt felesége áll. 

293A0963
Kozso teljesen összetört.

Amanda nemrég úgy nyilatkozott, hogy apjával megromlott viszonyához az is kellett, hogy ő ne keresse Kozsót, de kiemelte, igazából apja se kereste őt. Ezt azonban az énekes kifejezetten cáfolta.

Mi próbáltuk hívni, meg a kedvesemmel próbáltuk hívni a lányomat, hogy na mi van velük? Nem reagált, nem írt

– közölte Kozso, aki kikéri magának exfelesége szavait, miszerint ő sosem volt igazi apatípus.

Sose úgy viselkedett, mint apa a lányával, hogy az a fajta közelség, hogy számíthat rá, ha gondja van, vagy ha bármi gond volt, akkor esetleg számíthattam rá én is, és ahogy említettem is, sokszor nem is kértünk tőle segítséget. Egyszer szerettem volna egyedül, amikor bekerült az egyetemre, hogy a tanulmányait finanszírozza, mondta, hogy nem

– állította Kozso exe, ám az énekes-producer védekezik. Érzelmekkel telve közölte a Tények Plusznak, hogy mindig mindent megtett a lányáért. Mindenhová magával vitte őt a világon, támogatta őt a könyvírásban. Amanda (vagy ahogy ő szólítja: Mandy) mégsem akarja felismerni őt még az utcán sem. 

Mandyt elvittem a világon mindenhová. Amerikától Olaszországig, Franciaországig, a filmekkel, bejött a tévébe velünk együtt, nem csak ide nálatok, más tévékbe is velem együtt, nyilatkozott, reagált, aztán a saját éttermünkben dolgozott, mert ő volt a főgóré, tehát minden. Akkor miről beszélünk, ki az az ember, aki ezt nem fogja föl

értetlenkedett a Szamuráj, akinek fogalma sincs, miért fordultak ellene. Minden vágya az, hogy jóban legyen velük. De ehhez ki kell békülnie a lányával, aki azonban egyelőre nem kér a békülésből. 

Mindenben partner lennék

– tette hozzá ezzel arra utalva, hogy ő bármire vevő lenne, hogy újra lássa csodaunokáját, akiről mindig büszkén beszélt a színpadon is: 

Nekem hihetetlen érzés az, hogy a színpadon azt szoktam mondani az embereknek, hogy mindig tapsoltak és énekeltek velem együtt, hogy nem vagyok már szomorú szamuráj, ez az egyes kategóriája, a kettő pedig az, hogy nagypapa is vagyok, mert olyan csoda kis nagypapa vagyok, a lányomnak a lánya Miácska, ez egy ilyen világcsoda.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás