Elképesztő! Kozso exe és unokája is díjat nyert Cannes-ban

Kádár Mónika még most is alig hiszi el, hogy Best Music Video-díjat nyert Cannes-ban. Kozso exe nagyon büszke sikerére és arra is, hogy közös unokájuk is díjjal ért haza a francia riviéráról.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
kozsó ex unoka Cannes

Kádár Mónika nemrég ért haza Cannes-ból, ahol a Koktél című dalához telefonnal forgatott videóklip első helyezést ért el Best Music Video kategóriában. Kozso ex-felesége a Metropolnak mesél arról, milyen érzés volt átvenni az arany trófeát.

Kozso
Kozso exe, Kádár Mónika élvezte a ragyogást Fotó: Saját

Kozso volt felesége aranyat nyert Cannes-ban

Nagyon élvezte a csillogást, a luxust Kádár Mónika, amit díjazottként átélt a francia riviérán. A TV2 Zenebutik csatornájának műsorvezetője Kozsóval közös lányával és unokájával, Miával volt Cannes-ban, aki szintén díjat nyert. 

„Hú, nagyon tetszett az egész, a sok fotós, a sok kamera, vörös szőnyeg, nagyon élveztem – mesélte lapunknak az énekesnő. – Amikor beneveztem a klipet a telefonnal forgatott rövidfilm kategóriába, semmire nem számítottam. Így én lepődtem meg a legjobban, amikor megkaptam a levelet, hogy díjat nyertünk. A Jolly írta dalhoz készült videót Molnár Adrienne- nel vettük fel Olaszországban, ő volt a rendező és az operatőr is egyben, közös a siker. Végtelenül boldog vagyok, főleg, hogy odakint egyesült a család, a lányommal és az unokámmal kint találkoztunk, mivel Mia a legfiatalabb tehetség kategóriában nyert. Hát nem őrület?”

Kozso unokája is díjat nyert Cannes-ban

Kádár Mónika azt mondja, érdekes, de a szintén díjat nyert Mia nem édesanyja írói vénáját örökölte, hanem nagyapja, Kozso és nagymamája vénáját örökölte.

Kozso, a volt férjem erről az egészről szerintem semmit nem tud, nem állunk szóba egymással, az unokájával sincs kapcsolata. Nekem azóta volt egy második házasságom, Richter Dániellel, de annak is válás lett a vége. De rájöttem, ezek a férfiak engem visszahúztak, nem kölcsönösen segítettük egymást. Ezt a mostani sikert így férfi nélkül értem el és erre nagyon büszke vagyok!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás