Teljesen tönkrement Julia Roberts házassága? Aggasztó pletyka terjed

Julia Roberts állítólag már nem is él együtt a férjével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.13.
házasság pletyka Julia Roberts

Az Oscar-díjas Julia Roberts a 2001-ben bemutatott A mexikói című film forgatásán ismerte meg az operatőrként dolgozó Daniel Modert. Hamar egymásba szerettek, 2002-ben pedig össze is házasodtak. Három gyermeket nevelnek együtt, és sokáig úgy tűnt, hogy nagy a boldogság – de most kiderült, hogy ez nem teljesen igaz.

Julia Roberts, Danny Moder
Daniel Moder és Julia Roberts / Fotó: AFP

A Life.hu írja, hogy azt pletykálják, hogy zátonyra futott Julia Roberts házassága. Egyes források szerint szinte mindent külön csinálnak, alig találkoznak, ráadásul van, hogy külön élnek. Ezt persze nem erősítette meg sem a színésznő, sem a férje, hiszen továbbra is nagyon-nagyon privát életét élnek, de könnyen lehet, hogy hamarosan válásról fogunk híreket kapni.

Érdekes, hogy Julia Roberts nemrég szerelmes fotót posztolt Daniel Moderrel, ami arra utalt, hogy minden rendben van közöttük és harmonikus a házasságuk. Nem lehet tudni, hogy mennyire hihetünk a pletykáknak, de az biztos, hogy több mint két évtizednyi házasság után nem lenne egyszerű meghozni azt a döntést, hogy külön utakon folytassák tovább.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás