Hunyadi Donatella döntés elé állította a rajongókat

Kiszel Tünde lánya egy igazi fiatal szépség, aki tudja, hogyan kell a rajongókat felcsigázni. Hunyadi Donatella közönsége vívódik, miután döntés elé állította őket.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.07.28.
Módosítva: 2024.07.28.
Hunyadi Donatella ruha Kiszel Tünde rajongó

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella mondhatni már kész nő, sőt ezt minden egyes mozzanatával bebizonyítja a nagyközönségnek. Az opera-énekesnő már nem az a kislány, aki láthattunk félőn az anyukája mellett, manapság már kamera előtt éli az életét mondhatni. Legutoljára megtudhattuk róla, hogy komoly egy év van mögötte, azonban a következőt még tartalmasabbra tervezi, de úgy tűnik, a közönségének se lesznek unalmas pillanatai az úton, ugyanis a fiatal modell mindig meglepi őket. Most is két oldalát mutatta meg a sztárcsemete.

LAB_0812
Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella választással lepte meg rajongóit Fotó: Ladóczki Balázs

Mindenben csodás

Donatellától lassan-lassan kezdjük megszokni, hogy különleges kisugárzásához szinte nincs olyan ruha, ami ne illene. Legutóbbi Instagram-posztja is ezt bizonyítja, amin épp egy fekete és egy fehér kisestélyi ruhában mutatta meg magát. Mindkét darab csodásan áll rajta, amit a rajongók is alátámasztanak, ugyanis a fiatal hölgy megkérdezte a rajongókat, kinek melyik szett jön be jobban, azonban a kommentelőknek is meggyűlt a bajuk a választással, nem csak nekünk.

293A7011_1
Hunyadi Donatella
Hunyadi Donatella rajongói oda meg vissza vannak a modellért Fotó: Szabolcs László

Hunyadi Donatella rajongói odáig vannak

Kiszel Tünde szeretett lánya teljesen meglepte a rajongóit. Sokan választották a fehér ruhát a közönségből, sőt hasonlóan sokan a feketét is, de legtöbben nem tudtak dönteni, ugyanis szerintük mindkét szettben csodálatos a fiatal modell lány. A rajongók teljesen odáig vannak Donatelláért:

Mindkettőben gyönyörű vagy!!!” – írja a kommentek között egy rajongó, aki nem tudna dönteni.

A fekete és a fehér is tökéletes!” – jegyezte meg egy másik.

Csodálatos vagy” – szögezte le egy fiatal rajongó lány, aki olyan akar lenni, mint Donatella, ha nagy lesz.

Igazi bombázó” – írta egy férfi, aki valószínű bármit megtenne a sztárcsemete kegyeiért.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás