Gáspár Zsolti: Amíg élek, hálás leszek az orvosoknak

Zsolti gazda évente többször is felkerekedik, és ellátogat a Heim Pál Gyermekkorházba, ahol vagy a kis betegeket lepi meg játékokkal, édességekkel és a vele érkező sztárvendégekkel, hol pedig az orvosoknak és az ápolóknak köszöni meg az áldozatos munkájukat. Gáspár Zsolti most a Semmelweis-napon vitt rengeteg ételt a kórház dolgozóinak.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.07.04.
Módosítva: 2024.07.04.
Gáspár Zsolti Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézet adomány

Zsolti gazda soha nem felejti el azt, amit a Heim Pál Gyermekkorház orvosai és ápolói tettek a családjáért majd két évtizeddel ezelőtt, illetve akkoriban éveken át. A sors ugyanis úgy hozta, hogy az imádott, ma már 22 éves fia hosszas és folyamatos kórházi kezelésre szorult, de a szakszerű ellátásnak hála Gáspár Zsolti szeme fénye teljesen egészséges és boldog életet élhet. Ugyanakkor a TV2 arca a saját egészsége kapcsán is kalapot emel az orvosok és ápolók előtt.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti rengeteg finomságot vitt a kórház dolgozóinak (Fotó: Gáspár Zsolti)

„Szerencsére ott voltak és ott vannak ma is”

Hosszú évek, sőt évtizedek óta járok vissza a kis csapatommal és az alapítványunk támogatóival a Heim Pál kórházba, ahová sajnos szinte hazajártunk a fiammal, amíg kicsi volt. 

Ugyanakkor, ha az ott dolgozó orvosok nincsenek, talán ma is küzdelmes lenne Nikolasz élete. De szerencsére ott voltak és ott vannak ma is, így egy boldog, tehetséges, jóképű és legfőképpen egészséges srác apukája lehetek. Ezért is természetes számomra, hogy évente többször meglátogatom az orvosokat, ápolókat és persze a kis betegeket is az intézményben, és kedveskedek nekik valami csekélységgel.

A Semmelweis-nap egy jeles alkalom, így meg is érkeztem hozzájuk némi elemózsiával, hiszen bár ilyenkor sok orvos és ápoló szabadnapon van, de az élet ilyenkor sem áll meg. Csak szerettem volna, ha tudják, rám ilyenkor is számíthatnak, ahogy rájuk pedig a beteg gyerekek és az aggódó szülők” kezdte lapunknak Gáspár Zsolti, aki természetesen idén sem „csak” a gyermekkórházban tűnik fel.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti családja nagyon hálás az orvosoknak (Fotó: Gáspár Zsolti)

Gáspár Zsoltinak csak jó tapasztalata van

Bizonyos értelemben sajnos, bizonyos értelemben pedig szerencsére más kórházhoz is van már személyes kötődésem. A Covid-fertőzésemkor a balassagyarmati kórházban mentették meg az életemet, ahogyan az édesapámét is. Mostanában pedig többször is meg kellett operálni. 

Volt, hogy a vállizmom szakadt le, és volt, hogy az emésztőrendszeremben akadt némi fennakadás.

 Mindegyik esetben fantasztikus orvosok és ápolók tettek meg mindent azért, hogy rendben legyek, és nekik hála, rendben is vagyok. Bárki bármit is mond, nekem csak jó tapasztalatom van a hazai egészségüggyel” tette hozzá a TV2 sztárja.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás