Rettenetes dolog történt Fodor Zsókával, most magyarázkodnia kell

A színésznő nevében hirdettek ételosztást a Facebookon. A kezdeményezésnek sokan örültek, a probléma csak az, hogy a főszereplő, Fodor Zsóka mit sem tud a kezdeményezésről.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
fodor zsóka internetes csalás átverés ételosztás hajléktalan

Helyesírási hibáktól hemzsegő hirdetés jelent meg a legnagyobb közösségi oldalon hétfő este. Eszerint Fodor Zsóka színésznő ételt fog osztani hajléktalanoknak. Bár a művésznő az élete során számtalan jótékonysági rendezvényen vállalt szerepet, ehhez a kezdeményezéshez biztosan nincsen köze. „Sziasztok halotátok Zsóka ételt fog osztani a rászoruloknak azt mondta szeretném kiadni a szeretetemet mert nagyon egyedűl vagyok és mert szeretem a hajléktalanokat fodor Zsóka puszi kedveskéim” – szólt a fura bejegyzés.

Fodor Zsóka
Fodor Zsóka nevével nem először élnek vissza / Fotó: Mediaworks-archív 

Visszaélnek a nevével 

Fodor Zsóka nevével sajnos nem először élnek vissza, a népszerű művésznőnek már sokszor meggyűlt a baja az internetes csalókkal. Volt, hogy pénzt gyűjtöttek a nevében, volt, hogy előadást hirdettek meg, amiről nem is tudott, de előfordult olyan is, hogy a Covid-vakcinázással kapcsolatban terjesztettek róla álhíreket, melyek arról szóltak, hogy nem hajlandó beoltatni magát. A művésznő ahogy tudomást szerez az ilyen kamuhírekről, természetesen azonnal nyilvánosan reagál rá, de nincs arra kapacitása, hogy az összes csalót kiiktassa a rendszerből. A mostani álhírről sem volt tudomása egészen addig, amíg lapunk munkatársa meg nem kereste. 

293A8625
Képtelenség az összes internetes csalót fülön csípni / Fotó: Mediaworks-archív 

Fodor Zsóka osztana ételt, ha felkérnék 

A művésznőt telefonon értük utol, és arról érdeklődtünk, hogy pontosan hol lesz az említett ételosztás. Zsóka nagyon meglepődött, amikor meghallotta, hogy miért keressük:

Micsoda? Én erről semmit sem tudok!

– kezdte a megszólalását a színésznő. 

Sajnos már megint csalók élhetnek vissza a nevemmel. Osztanék én ételt, ha felkérnének, hiszen a pályafutásom alatt több száz alkalommal vettem részt jótékonysági eseményen, de most nincs hivatalos felkérésem, ezért egészen biztos vagyok benne, hogy nem leszek ott. Sajnálom azokat, akiket meg tudnak vezetni ezek a rossz emberek. Nagyon bosszantó, hogy a nevemet használják az átveréshez.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás