„Egyedül az anyagiak miatt csinálod” – keményen beleálltak Szabó Zsófiba

A sztáranyukát ellentmondásosnak vélik, aki nem a valódi énjét adja a közösségi médiában. Erre próbáltak rájönni, miért teszi ezt.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.08.
Módosítva: 2024.07.08.
Szabó Zsófi interjú TV2

Mint ismeretes, a TV2 nemrég új online adást indított Léka-Kiss Ramóna műsorvezetésével, melynek a címe: TV2 Titkok Ramónával. A TV2 Playen elérhető podcast lényege a sztárok megismerése őszintén, tabuk, titkok nélkül. Az első vendég Tóth Gabi volt, aki kendőzetlenül, sírva beszélt arról, hogy tavalyi válása során édesanyja hogyan viszonyult hozzá, majd őt Till Attila követte a vendégszékben, aki hasonlóképp teljesen nyílt volt például az alkoholizmusával kapcsolatban. Azonban, ahogy arról mi is beszámoltunk, az utolsó vendég a TV2-höz csak nemrég visszatérő Szabó Zsófi volt.

Szabó Zsófi Szerencsekerék
Keményen beleálltak Szabó Zsófiba – Fotó: TV2

Ennek kapcsán pedig volt, akik egyből támadni kezdték a sztáranyukát, aki erről így írt Instagramján:

Bizonyára észrevettétek, hogy ismét rengeteg cikk jelent meg rólam, ami (sajnos) elkerülhetetlen olyankor, amikor interjút adok. Ilyenkor az a »szokás«, hogy az újságírók kiragadnak belőle számukra érdekes megszólalásokat, és azzal »promozzák« a műsort. Ha volt köztetek olyan, aki végignézte a TV2 Titkok Ramónával podcast beszélgetést, lenne kedve velem megosztani bármilyen építő kritikát?

– írta Zsófi, akinek kérését többen is meghallották, ám nem biztos, hogy azt kapta, amit várt. Közölték vele ugyanis: nem a való énjét mutatja, ellentmondásos személyiség.

Kedves Zsófi! Próbálom röviden. Soraimat úgy írom, mint követőd, aki kedvel. Szerintem az a gond, amit magad is említettél: nem a valódi énedet mutatod Instán. Sok az ellentmondás

– jegyezték meg, majd rendesen górcső alá is vették őt. Többek között azt is elmondták neki, miért szerették őt többen régebben:

Ide kapcsolódik Mendel és anya téma is. Szerintem azért »szerettek« többen, amikor erről a témáról posztolgattál, mert sokan tudtak azonosulni vele. Kisbabája és napi gondja rengeteg embernek van. A divat már jóval kevesebb személyt érint... nem nagyon lehet ezzel azonosulni

– utalt ezzel a rajongó arra, hogy a sztármami közösségimédia-oldalairól eltűntek a személyes jellegű bejegyzések. 

Végül pedig nem értik, hogy miért akar elviselni valami olyat, amit nem szeret, mikor nem lenne kötelező. Miért mondja, hogy szenved tőle, amikor nem kellene. Talán a pénz miatt?

Próbálom összerakni a Zsófi mozaikot és úgy egy egészet nézni, nem csak az Instán látottakat. Az szerintem is felszínes... Fura az is, hogy az egész szereplésről úgy nyilatkozol, hogy amúgy azt Te nem is annyira élvezed. Pontosabban azt mondtad, elviseled. Elviselni rossz dolgokat szoktunk... Azt lehet leszűrni, hogy egyedül az anyagiak miatt csinálod. Amivel szerintem semmi gond nincs, egyedülálló anyuka vagy basszus, egyértelmű, hogy minden lehetőséget ki kell használni. Csak ha így van, akkor azt is fel kellene vállalni.

Az eredeti poszt IDE kattintva érhető el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás