Vége a titkolózásnak: Vadon Jani visszatér

A rádiós tavaly év végén búcsúzott el a hallgatóktól, ám sokan még mindig nem fogadták el, hogy nem hallhatják őt reggelente. Vadon Jani most azonban újra jelentkezett, ráadásul nem akármilyen hírrel!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.18.
vadon jani műsor balázsék jövő

Vadon Jani a tavalyi év végén, 15 esztendő után búcsúzott el a Rádió1 és a Balázsék hallgatóitól. A műsorvezető már egy ideje fontolgatta, hogy felhagy a rádiózással, hogy a régóta dédelgetett álmait megvalósítsa, és ez a pillanat 2023 decemberében be is következett... Persze, sok hallgató hiányolja a kedvencét, de Jani már új vizekre evezett. Ősztől például egy új műsorral debütál a televízióban.

Vadon Jani
Vadon Jani új műsorral jelentkezik (Fotó: Huszár Márk)

Vadon Jani új műsort indít

Dr. S.O.S. - Vészhelyzet a vadonban címmel indul ősztől Vadon Jani legújabb műsora. A produkció két főszereplője Dr. Sós Endre, a Budapesti Állat- és Növénykert vezetője és főállatorvosa, illetve az egykori rádiós, aki egyébként, a „Pestszentlőrinci Vegán Kisállatkör tiszteletbeli jegyzője”. A műsorban testközelből láthatjuk majd a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben. A nyolc rész során a nézők találkozhatnak hortobágyi őslovakkal, bölényekkel, viperákkal vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúival, jegesmedvéivel, tigriseivel és elefántjaikkal. Lenyűgöző helyszínek és megdöbbentő mentőakciók a túlélésért!

Endre egyébként nemzetközi szaktekintély, nemcsak itthon, a Budapesti Állatkertben, hanem a régióban is. Védett és nem védett területeken küzd azért, hogy egy-egy egyedet, fajt és élőhelyüket minél jobban megérthessünk és minél tovább megőrizhessünk. Jani pedig évtizedek óta támogat civil állatvédő szervezetek, mindemellett közel 20 éve lelkiismereti okokból vegetáriánus. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás