Nem titok többé: megvan, ki ül be Vadon Jani helyére Balázsék műsorában





Mindenkit meglepett Balázsék választottja, óriási változás Vadon Jani után.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.01.12.
Módosítva: 2024.01.12.
vadon jani balázsék Kovácsovics Fruzsina rádió 1

Mint ahogy arról a Metropol beszámolt, tavaly év végén az egész országot sokkolta a hír, miszerint Vadon Jani 14 év után otthagyja Sebestyén Balázst és Rákóczi Ferit, és távozik az Rádió 1-től.

Kiderült, ki veszi át Vadon Jani helyét a Balázsék  mellett Fotó: Kuklis István

Bár a trió másik két tagját nem érte váratlanul a dolog, a rajongókat azonban letarolta a hír, de ahogy azt a show-bizniszben megszokhattuk, nincs idő a szomorkodásra, legfrissebb hírek szerint már meg is van Jani utódja.

Egy gyönyörű énekesnő veszi át Vadon Jani helyét 

Úgy látszik, hogy a népszerű műsor egy jókora vérfrissítésre készül, ugyanis egy gyönyörű magyar énekesnő ülhet be mostantól Vadon Jani helyére, aki nem más, mint Kovácsovis Fruzsina. A fantasztikus hírről a 35 éves énekesnő számolt be az Instagram-oldalán, egy korlátozott ideg elérhető sztoriban.

Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem… de hogy miért fogok négykor kelni? Hát, mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával, meg dologgal

– mondta a tegnapi videójában a háromszoros Fonogram-díjas énekesnő, dalszerző.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás