Vajna Timi nyakát csókolgatja a titokzatos szerelme, bevállalós képet rakott ki a híresség

Vajna Timi nem fél megmutatni a világnak, hogy mennyire szerelmes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
szerelem Vajna Tímea Vajna Timi

Vajna Tímeával rengeteg fájdalmas dolog történt az utóbbi években, hiszen elveszítette szeretett férjét, Andy Vajnát, nemrég elhunyt a nagymamája is, és sajnos eddig még a gyermekáldás sem jött össze számára, pedig végre újra rátalált a szerelem, ráadásul mindent megtesz azért az üzletasszony, hogy lehessen egy kisbabája, akit mindennél jobban szerethet a világon.

Vajna Tímea
Vajna Tímea / Fotó: Vadnai Szabolcs / Hot!

Vajna Timi nem hagyja, hogy ezek a rendkívüli nehézségek legyőzzék őt, továbbra is próbálkozik, és igyekszik a lehető legteljesebben élni az újdonsült férjével, akivel úgy tűnik, hogy valóban nagyon jól érzi magát, ugyanis a híresség nemrég olyan képsorozatot posztolt, amiben az egyik fotó egészen forróra sikerült.

Vajna Tímea posztjában szerepel egy kép, ami egy liftben készült, és az látható rajta, ahogy a férje éppen a nyakát csókolgatja szerelmesen.

A már-már intimnek nevezhető felvételen sajnos nem látszódik a férfi arca, így továbbra is titokzatosnak mondható Vajna Timi férje, aki minden bizonnyal szintén nagyon várja már, hogy családot alapíthassanak a csinos sztárral, aki mindig kifogástalanul néz ki – sőt, egyesek szerint egyre csak szebb és szebb lesz.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea posztját, amiben a nyakcsókolgatós kép is van:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás