Elképesztő fotó! Szulák Andrea csodálatos alakot villantott

Lefogyott és megfiatalodott a 60 éves, Máté Péter-díjas magyar énekesnő, színésznő. Szulák Andrea büszkén mutatta meg a változást Instagram-oldalán, özönlenek a gratulációk.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
szulák andrea átalakulás fogyás

Nemrég nagyon meglepte a színházrajongókat Szulák Andrea, aki a közösségi oldalán jelentette be a lesújtó hírt, hogy 20 év után elköszön a Játékszín színpadától és a nagy sikerrel játszott Menopauza című darabtól. De ez persze nem azt jelenti, hogy innentől kevesebbet láthatjuk majd színpadon a színésznőt, sőt! Ugyanis hatalmas dologra készül. 

Szulák Andrea
Szulák Andrea teljesen átalakult (Fotó: Knap Zoltán)

Szulák Andrea elképesztő formát mutatott 

A színésznő februárban töltötte be a hatvanadik életévét, amit Zanzibáron ünnepelt, és a jeles nap alkalmából egy bikinis képet osztott meg közösségi oldalán. 

„60…. Csak egy szám… tele van a lelkem hálával és köszönettel. Megünnepeltük” 

– írta akkor Szulák Andrea a posztjában.

Már azon a képen is feltűnt a rajongóknak, hogy a művésznő szépen lefogyott, és az arca is mintha megfiatalodott volna, elhalmozták bókokkal férfiak és nők is egyaránt. 

A színésznő most egy vadonatúj, egész alakos fotóval tett hatalmas bejelentést Instagram-oldalán:

Jubileumi Gálakoncertem december 6-án az Erkel Színházban. Két kerek évforduló egyben (60/40) … ha el tudod fogadni könnyedén, mondd így: C’est La Vie!

Szulák Andrea biztosan elpirult, mert a gratuláló hozzászólások mellett újra elhalmozták kedves szavakkal. Ugyanis olyan látványos a fogyása, és biztosan van valami titkos receptje arcbőrre, mert elképesztően bomba a kinézete.

„A művésznő nagyon csinos!”

„Hát ez valami csoda!”

„10 évet simán letagadhat, Andrea!”

„Andrea, milyen csinos vagy!”

„Gyönyörű a művésznő!”

– bókoltak neki a követői. Az elképesztő fotót ITT tudod megtekinteni.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás