Szívhez szóló sorok: pocakos fotóval jelentkezett be Horváth Gréta

Az édesanya nem is szerethetné jobban kisfiát.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.27.
anyaság Horváth Gréta kisfiú

10 éve született meg Horváth Gréta kisfia. A gyermek az elmúlt évek alatt sokat nőtt, sok minden változott, ám egy valami sosem: édesanyja szeretete a gyermeke iránt.

Horváth Gréta
Fotó: Markovics Gábor

Gréta most Instagram-oldalán mutatott egy fotót abból az időből, amikor még a szíve alatt hordta a kisfiút. A fotó mellé pedig szívhez szóló sorokat írt:

10 éve annak, hogy édesanya lettem és megszületett a fiam. 10 év, rengeteg idő. Elképesztően intenzív dolgokat éltem, éltünk meg ketten. Túl sokat tapasztaltunk ennyi idősen mind a ketten. Tulajdonképpen ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én valahol vele nőttem fel. Vele a karomban tanultam meg az akadályokat átugrani. Vele a karomban tanultam meg újratervezni számtalanszor. Ő volt az a kis ember aki mindig mellettem volt. Ő volt az, aki hosszú idő után, mikor már beszélni tudott mondta, hogy jó éjszakát neked is! Emlékszem erre a mondatra, mert sokáig csak én kívántam és nem jött válasz sehonnan

– fogalmazott az anyuka, majd így folytatta:

Voltak az életünkben meghatározó pillanatok, hol jók, hol pedig felejthetőek. Minden törekvésem azért teszem, hogy könnyebben boldoguljon majd. Igyekszem jó anya lenni, habár nem adok neki reggelente zellerlevet. Na bumm. Nagyon érzelmes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, és mérhetetlenül nagy az érzelmi intelligenciája. Okos, talpraesett. Igaz, még csak 10 éves, de mindenről van véleménye és hatalmas a szíve. Emlékszem mikor megszületett, akkor felhő illata volt. Nem tudom miért, de a mai napig így hiszem és emlékszem rá mikor megfogtam a pólyában. Az biztos amíg én élek, annyira szeretlek mint ahány csillag van az égen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás