„Azt éreztem, hogy nélküle nincs tovább” – Schobert Lara könnyek közt vallott a szakításáról

Rubint Réka és Schobert Norbi nagylánya nemrég ment keresztül egy csúnyának tűnő szakításon. Schobert Lara és focista szerelme már együtt is éltek Kazincbarcikán, ám amikor a sportoló átigazolt, ő Pécsre költözött, Lara pedig haza. Az edző-influenszer most végre megtörte a csendet a szakítással kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
schobert lara szakítás összeomlás kapcsolat

Igencsak nagy visszhangot kapott, amikor nemrég kiderült, hogy Schobert Lara és 10 évvel idősebb focista kedvese szakítottak. A pár együtt költözött Kazincbarcikára, ahova a sportolót új szerződése szólította, ám a rajongók karácsony körül kiszúrták, hogy Lara egy ideje újra szüleivel él. Bár a fiatal fitneszedző eddig hallgatott, most végre megszólalt a szakításról, és láthatóan nagyon megviselte az elmúlt időszak, könnyeivel küszködve mesélt.

20230713_sunhill megnyito_02480_MW_bulvar_MK Schobert Lara
Schobert Lara párja egyedül költözött Pécsre a szakítás után (Fotó: Máté Krisztián)

Lara a Talk TV ZWorld című műsorában sírva beszélt a részletekről:

Nekem most volt egy olyan pofon az életemben, egy szakítás, aminél tényleg azt éreztem, hogy nélküle nincs tovább. De igenis van. És ezzel is biztos, hogy segíteni fogok azoknak a lányoknak, akik szintén ezen mennek keresztül. Nyilván, amióta kiderült ez a dolog, rengetegen kérnek tőlem tanácsot, és azért nem adok, mert még nekem is nehéz. De azt gondolom, hogy minden okkal történik, és hiszek abban, hogy ha az élet valamit elvesz, akkor adni is fog majd.

Schobert Lara padlóra került

A fiatal celeb a szakítás után annyira összeomlott, hogy egyelőre úgy érzi, önmagát is helyre kell hoznia ahhoz, hogy képes legyen egy új kapcsolatra:

Tényleg úgy gondolom, hogy ez a pofon azért jött az életembe, hogy realizáljam azt, hogy ha én nem vagyok erős és én nem állok ki magamért, nem teszem magamat boldoggá, akkor senki más se fog. Nekem most ez a legnagyobb célom, hogy először is magamat tudjam boldoggá tenni, majd utána be tudjak fogadni valakit, aki ehhez hozzátesz. Én egyébként egy nagyon kapcsolatfüggő ember vagyok, és sok esetben itt rontottam el, hogy mindig mástól vártam a boldogságot és a változást, de igazából önmagammal nem voltam elégedett.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás