„Pusztulj el, magyar foci” – Hujber Feri páros lábbal szállt bele a magyar válogatottba

A zűrös életű színészből nem várt indulatokat váltott ki a magyarok Svájc elleni teljesítménye. Hujber Feri senkiknek nevezte profi focistáinkat!



Megosztás
Szerző: Trinity
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Hujber Feri Szoboszlai Dominik Foci EB foci Eb 2024 magyar válogatott

Rémálomba illő első félidő után már kevés volt szombaton a magyar csapat feltámadása a németországi foci-Eb-n. A második félidőre hiába szedte össze magát a Szoboszlai Dominikkal felálló nemzeti tizenegy, csúfos, 3-1-es vereséget szenvedtünk Svájctól, szerdán pedig a skótokat az első perctől ledomináló németek várnak ránk. Összességében tehát nincs könnyű helyzetben a magyar válogatott, de az is benne van a pakliban, hogy főnixmadárként születünk újjá, és simán továbbjutunk a csoportkörből. A Svájc elleni csúfos vereség sokakból váltott ki indulatot, azonban azt a gyűlöletcunamit, ami Hujber Feri klaviatúrájából tört elő a meccs után, egész egyszerűen nem láttuk jönni. A színpadon és filmekben is régen látott színész páros lábbal szállt bele profi focistáinkba, pusztán azért, mert szombaton várakozáson alul teljesítettek. 

Hujber Feri
Hujber Feri őrjöngött egy sort a magyar válogatott miatt Fotó: TV2

Feri gyakorlatilag a magyar futball pusztulását kívánta, a gólvágókat pedig senkiknek nevezte egy indokolatlanul indulatos Facebook-bejegyzésben.

„Tizenegy magyar senki! + legalja magyar futball! Annyi pénzből, amiből a kultúrát, egészségügyet, oktatást alapjaiban lehetne megváltoztatni! Remélem, gyorsan kiestek! #pusztuljelmagyarfoci”

– őrjöngött a Facebookon a korábban igencsak balhés életet élő, majd Angliában élő színész, aki hét évvel ezelőtt, a Mokka élő adásában azt állította többek között, hogy Jézus színész volt.

Hujber Feri később elszégyellte magát?

Hogy, hogy nem, a magyar válogatottat pocskondiázó bejegyzés hétfő délelőttre eltűnt a sikeresebb napokat is megélt színész oldaláról. Talán Hujber Feri elszégyellte magát, vagy valaki rászólt, hogy azért ezt mégsem kellett volna? Bármi is áll a háttérben, az internet, mint tudjuk, sajnos nem felejt.

A magyar válogatottat pocskondiázó bejegyzés hétfő délelőttre eltűnt Fotó: Koncz Márton

Hujber Feri sokáig a függősége rabja volt

Sokakat meglepett, hogy a korábban igencsak zűrös életű Hujber Ferenc öt év kinttartózkodás után elhagyta a ködös Londont és visszatért Budapestre. A magyar futballt a jelek szerint kevésbé kedvelő színész nemrég a Hot! magazinnak mesélt őszintén arról, mi áll a döntés hátterében, valamint azt is elárulta, miképp helyezte új alapokra az életét.

„Ez egy folyamat eredménye. Tudatosan készültem a visszatérésre, ezért fizikailag, szellemileg és lelkileg is dolgoztam magamon. Már egy éve nem füvezek, jófiú lettem, vigyázok az egészségemre minden téren. Jól tudok aludni, jó a kedélyem is. A mozgó meditáció az egyik módszerem, naponta tizenöt-tizenhat kilométert gyalogolok. Emellett gyerekkorom óta ott van a böjt a megtisztuláshoz. Most is naponta csak egyszer eszem, és mintegy tizennyolc órát szánok a megtisztulásra” – kezdte a Hot!-nak néhány hónapja a színész, akire a szerelem is rátalált. Expornós kedvese, Krisztina már egy kisfiúval is megajándékozta őt.

Vajon együtt nézik majd a szerdai német–magyar meccset?

Fotó: Facebook

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás