Nyertes Zsuzsa: „A színpadról vigyenek majd oda, ahova kell”

A színésznő megkérte szeretteit, hogy legyenek őszinték és állítsák le, ha már nem képes valamire. Nyertes Zsuzsa a legvégsőkig a színpadon tervezi életét.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Nyertes Zsuzsa díva Büszke színésznő

Nyertes Zsuzsa a Friss Hús Filmfesztiválon realizálta, hogy első nagyobb szerepe, ami igazán beindította a karrierjét a főiskola után, a Linda sorozatban volt már negyven éve. Megkérdeztük a színésznőt, hogy mi tartja benne a lelket, hogy ennyi idő után is könnyedséggel tud színpadra lépni bármikor.

20240420_Bodrogi szulinap_MK_MW_bulvar_22
Linda Galéria
Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa úgy érzi, csak papíron szaladtak el az évek, amúgy nem – Fotó: Máté Krisztián

Már be kellene fejeznem?

– tette fel a kérdést viccesen a színészlegenda, aki múlt decemberben hivatalosan is átlépte a nyugdíjas korhatárt.

Hát igen, ingyen utazom már december óta végül is, meg nagymama vagyok, de ez csak papíron” – kezdte a Metropolnak Zsuzsa.

Linda Galéria
A nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legszexibb magyar színésznője volt Zsuzsa - Fotó: Zsigmond Viola

Nyertes Zsuzsa egy igazi színésznő

A nyolcvanas évek egyik legszebb magyar dívája nem kertelt, teljes nyugalommal mondta, az utolsó útját a színpadról akarná megtenni.

Igazából színésznő vagyok, és mindig azt szoktam mondani, hogy a színpadról vigyenek majd oda, ahova kell. Szeretnék az utolsó pillanatig a színpadon lenni” – osztotta meg velünk a művésznő, akinek egyetlenegy feltétele van ezzel kapcsolatosan.

De csakis addig a pillanatig, amíg valóban tudok valamilyen élményt nyújtani a közönségnek. Megkértem a körülöttem levőket, hogy amint már nem tudom a szöveget, vagy nem tudom a szerepemet eljátszani, vagy például nem tudok menni, akkor azonnal szóljanak, és utána begubózok és főállású nagymama leszek” – vallotta be a büszke édesanya és nagyi, aki elárulta élettel és munkával teli mindennapjainak nagy titkát.

Bodrogi Gyula és Nyertes Zsuzsa
Nyertes Zsuzsa elárulta fiatalos lendületének titkát - Fotó: Máté Krisztián

Mi tartja benne a lelket?

Zsuzsa, akinek a lánya alig egy hete házasodott, most megosztotta velünk, mitől van benne ez a túlnyüzsgő motiváció a színészet iránt.

A nyüzsgés, a munka, a színpad tartja bennem a lelket a szerepléshez, és egyáltalán nem érzem megerőltetőnek” – jegyezte meg a színésznő, aki visszatekintve megemlítette, hogy egy igazán gyönyörű negyvenéves karrieren van túl, és még közel sincs vége, ami azt is bizonyítja, hogy nemrég egy film főszerepében is a Művész mozi vásznaira került.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás