Utcai zaklatótól mentett meg egy tinilányt a Next Top Model Hungary sztárja

Moritz Anastasia szívügyének érzi a nők védelmezését. A Next Top Model Hungary sztárja nem hagyta szó nélkül, amikor az utcán egy tinilány zaklatását látta.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
Next Top Model Hungary Moritz Anastasia zaklatás

Utcai zaklatástól mentett meg egy tinilányt a Next Top Model Hungary sztárja. Moritz Anastasia személyesen is átélt már hasonló incidenst, amikor pedig a szemtanúja volt egy zaklatásnak, nem maradt tétlen.

next top model hungary moritz anastasia
Next Top Model Anastasia nem hagyhatta szó nélkül az utcai zaklatást (Fotó: Moritz Anastasia)

Moritz Anastasia: „Nem vagyok az a félős fajta”

„Az elmúlt napokban két utcai zaklatást is megtapasztaltam” – mesélte Anastasia a Metropolnak

Az első alkalommal éppen Budapesten sétáltam át egy zebrán, amikor egy férfi utánam szaladt, és izomból rácsapott a fenekemre.

„Visszafordultam, miközben egy cifra káromkodás hagyta el a számat. Ő közben visszaért a túloldalra, és pirosra váltott a lámpa. Átkiabáltam, hogy várjon meg. 28-30 év körüli volt, egyébként nem is egy rossz arcú férfi, ránézésre nem gondoltam volna, hogy ilyet csinál. Két barátjával állt a zebra túloldalán, majd amikor odakiabáltam, mindhárman elszaladtak előlem…”

Nem vagyok az a félős fajta, megmondtam volna neki a véleményem. Lekopogom, még nem történt olyan zaklatás, ami lelkileg megrontott volna, túl tudok lépni rajta

– summázta a Next Top Model Hungaryből ismert csinos modell-lány, akiben a történtek mégis nyomot hagytak.

Anastasia
A Next Top Model Hungary Anastasiája nem félős fajta, bátran szembeszáll a férfiakkal, akik tiszteletlenül viselkednek vele vagy egy másik lánnyal (Fotó: Moritz Anastasia)

A Next Top Model Hungary sztárjában beindultak az anyai ösztönök

Éppen az eset utáni napon Anastasia szemtanúja volt egy zaklatásnak, amit nem tudott szó nélkül hagyni.
A buszon ültem, amikor felszállt egy láthatóan ittas, 30 év feletti férfi. Már a sofőrrel is összeszólalkozott, majd odaállt egy fiatal lány elé, próbálta felvenni vele a szemkontaktust, beszélni kezdett hozzá. Mikor a lány leszállt, ő ment utána. Hallottam, ahogy a buszon többen összesúgnak, hogy: hú, de megvernék a férfit, de senki nem tett semmit.

Bennem beindultak az anyai ösztönök, leszálltam utánuk, megfogtam a lány kezét, mondtam, hogy jöjjön velem.

„Láttam rajta, hogy megkönnyebbült, hogy segít neki valaki. A fickó még sokáig jött utánunk, de én határozottan elküldtem melegebb éghajlatra. Aztán megvártam a lánnyal a következő buszt, és szóltam a sofőrnek, hogy ne engedje fel azt a férfit. A lány végül megköszönte a segítséget, búcsúzáskor megölelt” – idézte fel a Next Top Model Hungary versenyzője, majd hozzátette: 

Fontos, hogy tudjunk egymásra számítani, ezért is meséltem el a történetet, hogy ezzel is mutassam, ki kell állnunk a nőkért, és ha kell, segíteni egymásnak

– mondta a TV2 sztárja, aki a műsorban szerzett hírnevét szeretné arra is használni, hogy számára fontos ügyek mellett álljon ki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás