Meghalt a Két pasi meg egy kicsi sztárja

A népszerű színész és komikus régóta betegeskedett.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.30.
Két pasi meg egy kicsi Martin Mull betegség halálhír

Hosszan tartó betegség után 80 éves korában elhunyt Martin Mull komikus és színész, akit a magyar közönség főként a Két pasi meg egy kicsi sorozatból ismerhetett, de kisebb szerepekben több tucat hollywoodi produkcióban tűnt fel élete során. A népszerű komikus halálhírét a lánya erősítette meg szívszorító sorokkal. 

Martin Mull lánya Maggie Mull szívfacsaró bejegyzésben búcsúzott el hőn szeretett édesapjától:

Meghasadt szívvel osztom meg veletek, hogy édesapám június 27-én méltósággal viselt, hosszú betegsége után az otthonában elhunyt. Közismert tény volt róla, hogy minden elképzelhető kreativitást igénylő tudományágban kiváló volt. Emellett mindenki tudta róla azt is, hogy Red Roof Inn reklámokat készített. Ezt viccesnek találta volna. Ő mindig vicces kedvében volt, sosem volt olyan, hogy ne lett volna vicces. Édesapám nagyon fog hiányozni a feleségének, a lányának, a barátainak, és munkatársainak is. Egy igazán különleges ember volt, sok-sok kutyával. Szörnyen szerettem őt

 – írta Maggie a bejegyzésében.

Martin Mull amerikai komikus 1976-ban robbant be a köztudatba, akkor szerepelt ugyanis a Mary Hartman, Mary Hartman című vígjáték szappanoperában. Tovább növelte népszerűségét Leon Carp szerepe a Roseanne című tévésorozatban, de láthattuk a Sabrina, a tiniboszorkányban és visszatérő szereplője volt a Két pasi meg egy kicsi sitcomnak is. 

- írta róla a Life.hu.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás