Tűzforró! Gáspár Evelin bikiniben szexizik a medence partján

Győzike nagyobbik lánya ma ünnepli a születésnapját, hol máshol, ha nem Dubajban. Gáspár Evelin húszas éveinek utolsó óráit bikiniben töltötte, amiről forró fotókat posztolt az Instagram oldalán.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.06.15.
Gáspár Evelin szexi bikini születésnap

A showman nagyobbik lánya már megszokta, hogy bármilyen fotót oszt meg követőivel, szinte mindig vannak rosszindulatú, sőt egyenesen gonosz kommentek. Gáspár Evelin meg is lepődhetett, hogy legutóbbi, bikinis fotója alá csak kedves, bókoló hozzászólások érkeztek. 

Gáspár Evelin
Gáspár Evelin 30 éves lett (Fotó: Knap Zoltán / Bors)

Gáspár Evelin bikiniben ünnepli születésnapját

Győzike idősebb gyermeke ma tölti be a 30. születésnapját. Gáspár Evelin ezért ünnepi hetet tart, Virággal először Ciprusra utaztak, ahol a Nissi Beach-en pihentek, amiről szexi képeket posztoltak. Majd a szülinapos Dubajba repült, hogy a nagy napot már ott ünnepelhesse, méghozzá az elképesztő kilátással bíró Zeta Pool Bar medencéje mellett. Gáspár Evelin nem aprózta el, aprócska bikiniben szexizik a naplementében, a fotókat ITT tudod megnézni. Az biztos, hogy posztja alatt kivételesen csak pozitív kommentek érkeztek, ezekből idézünk:

„Wow!! Eszméletlenül csinos vagy és szépséges,mint mindig”

„Szia Evelin! Szeretnek neked nagyon boldog születésnapot kivánni sok ,erőben, egészségben, vidámságban”

„Szia gyönyörű vagy Evelin”

„Elbűvölően gyönyörű és csini vagy” 

„Uh, ez igen anyukám!”

Újra képernyőn a Gáspár család

Hatalmas bejelentéssel tudatta a TV2, hogy útjára indítja a Győzike Show-t. Gáspár Győző és családja szórakoztató műsora tizennégy évvel a befejezés után újra látható lesz. Az akkor még másik csatornán futó showműsorból eredetileg néhány epizódot rendeltek be, ám a reality minden nézettségi rekordot megdöntött. Győzike családja egy csapásra országos hírnévre tett szert, lányai, Evelin és Virág a kamerák kereszttüzében nőttek fel.  

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás