Hoppá: Kis híján újra meghiúsult az Exatlon sztárjának eljegyzése

Ungvári Miklós több meghiúsult kísérlet után eljegyezte kedvesét, Demeter Dórát. Az Exatlon népszerű Bajnoka többek közt a kalandos lánykérésről, és arról is mesélt, milyen esküvőt terveznek.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.06.15.
Exatlon ungvári miklós esküvő eljegyzés

Az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozó, Ungvári Miklós évek óta egy párt alkot szerelmével, Demeter Dórival. Az Exatlon sztárja már egy ideje tervezte a lánykérést, de ahogy fogalmaz: többször elvérzett ebben a csatában. 

Ungvári Miklós és párja
Az Exatlon sztárja eljegyezte párját (Fotó: Instagram)

Az Exatlon sztárja kalandosan lett vőlegény 

Ungvári Miklós, vagy ahogy szinte mindenki hívja, Ungi, már sokadjára futott neki a lánykérésnek. Határozott tervei voltak arról, hogyan történjen az egész.

Vizuális típus vagyok, én elképzeltem, hogy lesz a lánykérés” – mesélte lapunknak Ungvári Miklós

Nem akartam nagy szappanoperát, meg, hogy felmegyünk a csillagok közé, vagy a Holdra, vagy összeszedem az összes szentjánosbogarat hozzá és csokorba kötöm. Úgy szerettem volna, ami mindkettőnknek szimpatikus. Korábban volt néhány elejtett mondata, hogy ő sem az a típus, aki a nagy csinnadrattára vágyik. Én inkább az vagyok, aki lóhátról ledobom magam egy kaszkadőr jelenettel spontán. De végül annál spontánabban, ahogy történt, nem is történhetett volna.”

Nem volt megtervezve, a bátyjáéktól jöttünk éppen, nem számított rá, de mondjuk más sem, mert már többször meghiúsult a lánykérés, még a napokban is kint Erdélyben. És akkor, amikor már úgy látszik, ez a csata is elbukni látszik, hirtelen háborút nyertem. Odafordultam hozzá, de ő hátat fordított először és nem azt mondta rögtön, hogy igen, na szóval ott is voltak érdekes pillanatok. De aztán a szemembe nézett és azt kérdezte mi a baj, én meg mondtam semmi, csak lenne egy kérdésem, vagy kérésem, persze letérdeltem azért.

 

Ungvári Miklós exatlon
Hosszú út vezetett odáig, hogy Ungvári Miklós vőlegény legyen (Fotó: Nemzeti Sport Földi Imre)

Az olimpiai ezüstérmes dzsúdós azt mondja, azért egy kicsit izgult, hogy mit fog mondani a párja, Dóri. Főleg, hogy nagyon kalandos volt az út, amíg a letérdelésig eljutott. 

Megható pillanat volt, eddig vártam rá, nem mindennap történik ilyen az ember életében. És az egész, ami ezt megelőzte, a gyűrű beszerezése a haveromtól, hogy sikerült-e, mert hetek hónapok teltek el, míg végre meglett, akkor motorral mentünk ki Erdélybe, 600 kilométer, ő ahogy a motoron ölelt engem, végig fogdosta a gyűrűt a zsebemben. Közben volt több intő jel, beszólás, ő kérdezte, hogy leszek én valamikor Ungváriné? Szóval izgalmas volt eljutni idáig, de a lényeg, hogy már vőlegény vagyok.

Hatalmas esküvőt terveznek

Az Exatlon népszerű sztárja és menyasszonya már tervezgetik az esküvőt, nem szeretnének évekig húzni:

Az biztos, hogy nagy esküvő lesz, ha a 450 fő az nagynak számít. Senkit nem akarunk megsérteni, de persze azért húzni kell egy határt, a helynek a befogadóképességét is figyelembe kell venni. Vannak már tervek az időpontra is, lehet még idén megtartjuk, de lehet átcsúszik jövőre, vagy tavasz, vagy ősz, nyáron semmiképpen nem lesz. Az biztos, hogy négylovas hintó lesz, mert ezt fogathajtó barátom, Juhász Laci megígérte!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás