Lassan lehull a lepel – ezt tudjuk már az Exatlon Hungary új évadjáról!

A TV2 legjobban várt extrém sportrealityje körül még így is rengeteg a titok, de egyre több információ szivárog ki az új műsorvezetőről is.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.01.02. 19:30
Exatlon Hungary

Hatalmas titkolózás előzte meg a sportvetélkedő legújabb évadát, amelyben új szintre kerül a versengés: az Exatlon Hungary All Starsban ugyanis a korábbi szériák legjobbjai csapnak össze. Új pályák, új kihívások – és új műsorvezető is várható a január 3-án induló show-ban, azonban Nagy Réka társáról egyelőre nagyon keveset árultak el a műsor készítői.

A szintén a most induló évadban debütáló Nagy Réka új kollégájáról öt információt osztott meg a nézőkkel, akik ezek alapján próbálják kikövetkeztetni, ki fogja segíteni a játékosokat: a titokzatos illető 17 éves koráig sportolt, kiváló a humora, nagyon jó a megjelenése, imádja a focit, és nagyon kellemes az orgánuma. De hogy pontosan kiről is van szó, az csak január 3-án 20 órakor derül ki a TV2-n!

 

Ha a műsorvezető személyét nem is, a Bajnokok és Kihívók csapatának tagjait már leleplezték a reality készítői. A Bajnokok sorait erősíti a kick-box-világbajnok Rákóczi Renáta, a párbajtőröző Esztergályos Patrik, az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós, a második évad női győztese, dr. Busa Gabriella, a strandröplabdás Szabó Dorka, a fitneszvilágbajnok Kocsis Alexandra, a BMX-világbajnok Kempf Zozo, a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András is.

A Kihívók csapatában tör a győzelemre az első évad győztese, Huszti Kata, Salander Dorina, Szabó-Thomka Hanna, Kása András, Mischinger Péter, Rozs Gergely, Pap Dorci, Novák Zalán, és a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

A paradicsomi Dominikai Köztársaságban forgatott Exatlon Hungary All Star – A végjáték első adása hétfőn, január 3-án látható a TV2-n, majd hétköznaponként este folytatódik a kihívás.

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik