Magyar dívák, akiken ötvenen túl is szexin áll a bikini

Javában tombol a nyár, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a strand- és a bikiniszezon. Na de nem csak a 20 éveseken áll jól a fürdőruha! A magyar dívák bebizonyították, hogy milyen bomba formában vannak, s milyen jól mutat rajtuk a bikini.



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
Bikini fürdőruha Díva

Sokan azt gondolják, hogy a bikini leginkább a huszonévesek öltözéke, ám ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Hazánk híres női bátran mennek falatnyi fürdőruhákban strandra vagy vízpartra, ezzel pedig megmutatják, hogy bizony a kor csak egy szám. Bátorságuk és magabiztosságuk számos nőnek ad önbizalmat, ami sokat segít az önelfogadásban is.

Sütő Enikő bikini
Sütő Enikő mindig bombasztikusan nézett ki, ez a bikini is szuperül áll rajta. (Fotó: archív)

A magyar díváknál a bikini a sláger

Egy bizonyos kor után egyre nehezebb megőriznünk testünk vonalait. 50 év felett kőkemény munka annak az ára, hogy igazán jól nézzünk ki. A cél viszont nem lehetetlen. Ezt bizonyítják azok a magyar hírességek, akik már túl vannak az 50-en, mégis olyan formában vannak, amit a 20 évesek is megirigyelhetnének.

Keleti Andrea

A táncosnő június elején ünnepelte az 55. születésnapját, ám cseppet sem látszik rajta. Bomba formáját gyönyörűen megőrizte, pedig a 2000-es évek elején kétszer is szült. Szinte nincs olyan ruha, ami ne állna jól neki, a bikiniben pedig egy igazi istennő.

Barta Sylvia

Élete csúcsformájában van a csinos időjós. A műsorvezetőnek 54 évesen és két gyerek után sikerült elérnie ezt az alakot. Az ő titka egyszerű: a sport az élete szerves része. A sok munka és edzés mellett pedig még a családjára is van ideje. Igazi példakép!

Détár Enikő

A színésznő pár nappal ezelőtt posztolta az alábbi bikinis képet magáról, amivel felrobbantotta az internetet. Enikő alkata több mint irigylésre méltó, ráadásul már a 60-on is túl van! A titkára valószínűleg rengetegen lennének kíváncsiak. 

Sütő Enikő 

Szinte hihetetlen, de Enikő egy hónap múlva lesz 66 éves! Ő viszont továbbra sem foglalkozik a korával, és milyen jól teszi! Bátran letagadhatna akár évtizedeket is. Bizonyára neki sosem jut eszébe az a kérdés, hogy vajon jól áll-e még neki a bikini.

Kiszel Tünde

Minden évben exkluzív naptárakkal kedveskedik rajongóinak a fotómodell, amiben szebbnél szebb jelmezekben mutatja meg az idomait. Tünde túl van a 60-on, de a külsejére ugyanúgy ad, mint korábban. Bikinit is lazán felvesz, hiszen úgy érzi, nincs takargatnivalója, büszkén vállalja magát.

Bíró Ica

A Metál Ladynek mindig is brutál alakja volt, ez pedig az évek alatt mit sem változott. Ma, 67 évesen is ugyanolyan energikus, derűs, karcsú és izmos, mint annak idején. Ráadásul a bikininél merészebb ruhákat is bátran felvesz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás