Yvonne Dederick megmutatta ritkán látott fiait

A luxus feleség magánélete bár nyitott könyv, viszont fiait nem szívesen mutatja meg a nyilvánosságnak. Azonban nemrég legkisebb gyermeke is elballagott, ezért Yvonne Dederick, úgy döntött, hogy meg mutatja három felnőtt gyermekét egy képen.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.27.
Yvonne Dederick gyerekek család

Yvonne Dedericket sokan a Feleségek luxuskivitel című műsorból ismerhetik, azonban a műsor során csak egy szem lányát, Mardollt mutatta meg a nézőknek, aki azóta zenei karrierbe kezdett. Azonban a tévés személyiség másik két gyermekéről nagyon keveset lehetett hallani. Azon kívül, hogy nagyobbik fia kerüli a nyilvánosságot, sőt a tengerentúlon is lakik, míg kisebbik fia még iskolás.

Yvonne Dederick
Yvonne Dederick gyerekeire nincs ráerőltetve a nyilvánosság előtti szereplés. (Fotó: Markovics Gábor)

Azonban a napokban az üzletasszony mégis egy ritkaságszámba menő képet osztott meg a követőivel Instagram-oldalán, amin mindhárom gyermekével együtt vannak. Az oka az, hogy legkisebb gyermeke, Alex a napokban sikeresen befejezte az iskolát, amihez érzelmes sorokat is írt a sztáranyuka.

Legkisebb gyerekem is felnőtt. Holnap lesz a ballagás, ma volt egy ünnepi iskolai vacsora, és ballagás előtti esemény, ahol visszaemlékezhettünk az iskolában eltöltött 14 évre, ahova 3 évesen került be. 100 diák ballag most, és indul tovább a világ különböző egyetemeire. Megtanulták egymást, megtanultak tanulni, elfogadóvá válni, és nyitott szemmel indulnak az élet útján. A legnagyobb fiam, aki hazajött Amerikából erre a különleges eseményre és a ballagásra, 13 éve állt ott ezen a vacsorán, a lányom 10 éve. Most a családunk kis csemetéje is felnőtt. Nemcsak mi, mint szülők vagyunk meghatódva, hanem a nagy tesók is, akik mindig védőhálóként álltak Alex körül

– írta a luxus feleség a képhez, aki azt is hozzátette, hogy egykeként csodásnak tartja gyermekei összetartását, és testvéri szeretetét.

Yvonne Dedericknek nem lesz gond a kor

A luxus feleség korábban elmondta, hogy mindenképpen szeretné frissen tartani magát fizikailag és szellemileg is, hogy aktív és példamutató nagyszülő lehessen majd.

Biztosan nem lesz ősz hajam! Még nem nagyon kezdtem őszülni, de bármikor jöhet. Én festetni fogom a hajam! 

Sok nőt látok, akin szépen mutat az ősz haj. De én nem szeretném, remélem, mindig lesz kedvem és energiám ápoltnak lenni

– mesélte korábban a Borsnak Yvonne.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás