Micsoda motiváció! Tóth Gabi ragyogó arccal jelentkezett kora reggel

Az énekesnő által megosztott szavak egészen meghatóak, tanulság lehet minden ember számára, hogy hogyan élje meg a napja minden pillanatát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.23.
Módosítva: 2024.05.23.
ragyog Tóth Gabi motiváció kora reggel

Tóth Gabi gyakran osztja meg gondolatait követőivel a közösségi oldalain, ezzel is próbál segíteni azoknak, akik néha kevésbé találják a motivációt, vagy épp nem tudják pontosan, hogy merre induljanak tovább az életben.

20240421_Tóth Gabi_Veszprém_FI_VN (17)
Fotó: FÜLÖP ILDIKÓ

Ezúttal ha nem is a saját szavait hozta el, de egy nagyon kedves ismerősének a gondolatai hatották meg őt is úgy, hogy érdemesnek látta megosztani azt az emberekkel.

Jó reggelt! Egy kedves ismerősöm bejegyzésével indítottam a napomat, ami sokat adott nekem!

– kezdte csütörtök kora reggel Gabi.

Minden reggel azzal kelni, hogy valami hasznosat csinálj. Hogy minden tettednek legyen egy messzire mutató tartalma. Hogy elveszni látszó értékekért harcolj. Hogy fát ültess. Hogy megírj egy benned felzendülő verset. Hogy hasznosíts újra elpazarolt, kihajított, szemétnek ítélt dolgokat. Dalolj a lelkedből. Hogy gondolkodj, és ha valamire jutottál, azzal próbálj segíteni.

A mindennapi erőfeszítés, ami értelmet nyerni akkor fog, ha már nem leszel. Amikor már nem ITT leszel. Mert akkor is leszel valahol, és látni fogod, mit hoztál a világra. Mit tettél és mit nem tettél. Hogy mit alkottál, mit hagytál szótlanul, és mi ellen küzdöttél. Az élet szép. És ETTŐL szép. Jó reggelt kívánok! – olvasható a motivációs bejegyzésben, amiből árad, hogy Tóth Gabi most nagyon jó helyen van az életében, és nagyon szereti minden pillanatát.

 

A teljes bejegyzést Gabi Instagram-oldalán, ide kattintva olvashatod el.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás