„Kibékültünk” – Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagy bejelentést tett

Különleges vendégek érkeztek a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.
Tápai Szabina együtt házasság Kucsera Gábor

Bombaként robbant a hír 2023 elején: válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor! Tíz év házasság és három gyerek után döntött úgy a sztárpár: nincs tovább. Ám Hajdú Péter péntek esti műsorában elárulják a nagy hírt: kibékültek! 

A szakadékon túlról hozta vissza házasságát Tápai Szabina és Kucsera Gábor Fotó: Czerkl Gábor

Nem egy, de mindjárt két híresség is becsöngetett a tévéshez: a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor e heti adásában, mely május 17-én, pénteken este 19 órától látható a Frizbi TV hivatalos YouTube-csatornáján.

„Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani” – mondta el Szabina és Gábor a műsor kamerái előtt.

Hogy miként sikerült a szakadékon túlról visszahozni és megmenteni a házasságukat? Szabina elmondta, mindent, de tényleg mindent megbeszéltek egymással, beleértve a megcsalásokat is. Ez kellett ahhoz, hogy újrakezdhessék együtt.

„Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam... Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?” – idézte fel a beszélgetésüket Szabina, míg korábban minden más volt. Péter kérdésére Gábor elmondta: annak idején mindig, minden hűtlenségét tagadta Szabina előtt.

Kucseránál komoly változást hozott az egyedüllét. „Amikor egyedül laktam ebben az albérletben, se tévé, se internet, se semmi... Egyedül egy lakásban ültem és a Bibliát olvastam és tényleg a poklok poklát... Amikor nem lehetnek veled a gyerekeid, esténként sírsz... Itt dől el, ezekben a dolgokban, hogy ki milyen ember. Hogy ebből előnyödre tudod kovácsolni a dolgokat vagy alkohol, drog felé mész és lecsúszol és kész, vége van...”

Kucsera Gábor bevallotta jelként tekintett arra, hogy nem adták be a papírokat, pedig hol Szabina, hol ő akarta nagyon a válást.

„Ez valamiért sosem következett be. Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban” – árulta el Kucsera Gábor.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás