„Hálás vagyok Istennek” – Könnyfakasztó vallomást tett Tóth Gabi

Nem a párjának szólt a megható üzenet...



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
énekesnő megható üzenet megható Tóth Gabi

Már lassan egy éve annak, hogy Tóth Gabi házassága véget ért Krausz Gábor sztárséffel. Az énekesnőre ezt követően hamar rátalált a szerelem a Fricska Táncegyüttes egyik alapítójának, Papp Máté Bencének személyében, akivel azóta is boldogan élnek. Néhány nappal ezelőtt azonban Gabi ismét felborzolta a kedélyeket, amikor egy másik férfival közös fotó került fel a közösségi oldalán, amin épp átölelik egymást: az énekesnő ráadásul a fénykép alatti kommentszekcióba azt írta, hogy „Annyira szeretlek”. 

20240421_Tóth Gabi_Veszprém_FI_VN (17)
Tóth Gabi/Fotó: Fülöp Ildikó

Sokan ezután már azt kezdték el találgatni, vajon mi lehet a férfi és az énekesnő között, sőt volt, aki megkockáztatta, hogy az ismeretlen jobban illik Gabihoz, mint a jelenlegi partnere. Mélyebb érzelmekről azonban szó sincsen. Az illető – az Instagram-profilja alapján – Boldog Attila fényképész, Gabi pedig egy újabb hozzászólásban tisztázta is, hogy ők ketten csupán nagyon közeli barátok. A köztük lévő szoros köteléket az énekesnő nemrég a 24 óráig elérhető Instagram-történetében bővebben is kifejtette, mialatt felköszöntötte a férfit a születésnapja alkalmából.

Isten éltessen drága barátom! Igaz barátom! Mert mindig mellettem álltál, akkor is, amikor majdnem mindenki ellenem! Hogy láttál engem valódi embernek és nem ítélkeztél soha! Támogattál a boldogságomban, nem hagytál magamra! Nálam te egy életre bizonyítottad, hogy egy igaz és tisztalelkű jó ember vagy! Egy igaz barát! Hálás vagyok Istennek, hogy vagy! Szeretlek!

– olvasható a megható üzenetben.

Így tehát, hiába érte nagyon sok támadás az énekesnőt, főleg a válása miatt, bizonyos szempontból nagyon szerencsés is, amiért sikerült egy ennyire igaz és hűséges barátra szert tennie, aki mindig, minden körülmények között kitartott mellette.

Tóth Gabi és Boldog Ati
Ezt üzente barátjának Tóth Gabi/Fotó:  Instagram

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás