Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

A mentalista résen volt, és nem dőlt be a csalásnak, rögtön a rendőrséghez fordult. Danny Blue elmondta, hogy korábban is többször figyelmeztette rajongóit.Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
Danny Blue telefonos csalás pénz

Sokak életét keserítik meg az internetes, telefonos csalók, legyenek ismert vagy civil emberek, senkit nem kímélnek. Nemrég Danny Blue-t, a mentalistát keresték fel telefonon, aki nem dőlt be az átverésnek, és rövid beszélgetés után a hívó meg is szakította a vonalat.

Danny Blue
Danny Blue figyelmezteti a rajongóit a csalókra (Fotó: Máté Krisztián)

„Egy ismeretlen számról hívtak, aki banki ügyintézőként mutatkozott be, ami eléggé meglepett, és visszakérdeztem. A rövid beszélgetésnek végül az lett a vége, hogy letette a telefont” – nevetett a mentalista, aki aztán komolyra vette a szót, és elmondta, hogy a számot továbbította a rendőrség felé. 

Danny Blue már egy néni pénzét is megmentette

Danny Blue-nak népes követői tábora van a közösségi oldalain, így nem meglepő, hogy a történetét megosztotta velük. A mentalista a Metropol megkeresésére elmondta, hogy igyekszik mindig ezekre a történetekre felhívni a figyelmet.

Korábban egy nyugdíjas néni üzenetére lettem figyelmes, aki tőlem kért tanácsot. Szintén csalók keresték meg azzal a történettel, hogy az élete szerelméhez akar utazni, és szeretne kölcsön kérni. Mondtam is neki, hogy ne fizessen az ismeretlennek, mint kiderült, két másik hasonló üzeneten is gondolkodott. Szerencsére ignorálta őket, és nagyon hálás volt érte. De rengeteg idős ember van, aki nem tudja úgy használni a közösségi oldalt, mint kellene, ezért is írtam ki, mert már régóta gyűlt bennem

 – mondta Danny, aki elmondta, hogy fontosnak tartja erre figyelmeztetni az időseket, mert van, akinek nincs gyermeke, unokája, aki figyelmeztetné ezekre.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás