Ledobták a cukiságbombát: ilyen nagyfiú már Gájer Bálint gyermeke





Kristóf igazi nagyfiú már, szeptemberben megkezdi az ovit. Az énekes szeme fénye egyelőre jobban rajong az autókért, mint az éneklésért, de az édesapja szerint azzal sem lenne semmi probléma, ha nem az énekesi pályát választaná.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.04.07.
Módosítva: 2024.04.07.
Gájer Bálint kisfia Büszke meghatódott

Gájer Bálint ritkán enged betekintést a magánéletébe, viszont a húsvéti ünnepek alatt olyan kedves fotó készült róla és a gyermekéről, Gájer Kristófról, hogy képtelen volt ellenállni annak, hogy megossza azt a nagyközönséggel.

Az autó a mindene

Gájer Bálint nem is tudná titkolni, hogy mennyire rajong a kisfiáért. Amikor az énekest megkerestük azzal kapcsolatban, hogy megmutathatjuk-e a nagyközönségnek a közös fotót, és hogy meséljen pár mondatot arról, hogy milyen körülmények között készült, érzelmektől fűtött hangon kezdett mesélni.

„Húsvétolni voltunk a családdal, ott fotózkodtunk. A fiam rajong az autókért, kapott is nem egyet az ünnepre. Tűzoltó, pick-up, traktor bármi jöhet neki. Emellett az összeszerelős játékokért rajong, igazi kisfiú” – mondta lapunk megkeresésére Gájer Bálint.

A Republic slágerén elsírta magát

Gájer Bálinttól természetesen azt is megkérdeztük, hogy látja-e már a jeleit annak, hogy a fia esetleg örökölte az énekes géneket, így válaszolt:

„Érdeklik a hangszerek, van minidobja és a szövegeket nagyon gyorsan jegyzi meg, egyelőre ennyit érzékelünk. Az viszont már most látszik, hogy tele van érzésekkel a fiam…”

A szobája falára csillagok vannak kivetítve éjszaka, és egyik este arra gondoltam, hogy altatónak eléneklem neki a Republic slágerét, a 67-es út című slágert. Meglepetésemre a fiam egyszer csak elpityeredett… Azt mondta, ez egy nagyon szomorú dal. Hát, ilyen nagy lelke van ennek a pici embernek

 – mondta meghatódva Gájer Bálint.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás