Janza Kata nem akárkivel utazott Rómába, miután megkapta a Jászai Mari-díjat

A musicalszínésznő nem sokkal azután, hogy Jászai Mari-díjjal tüntették ki, elutazott. Janza Kata nemrég fiával látogatta meg Rómát, ahonnan több képet is megosztott.Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.03.18.
Módosítva: 2024.03.18.
Janza Kata ünneplés Róma anya-fia

Janza Kata nemrég hatalmas megtiszteltetésben részesült, ugyanis pár nappal ezelőtt megkapta a Jászai Mari-díjat. Az elismerés örömét nemcsak a díjazottakkal, de családjával is megoszthatta, ami végtelenül boldoggá tette a musicalszínészt.

JANZA KATA, HOT

KREDIT - MTVA / CSÖNDÖR KINGA
Nemrég Jászai Mari-díjjal elismerték Janza Kata munkáját Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Azonban az ünneplés nem maradt meg a négy fal között, mert Kata nemrég az olasz fővárosból, Rómából jelentkezett be, ahová fiával, Samuval utaztak el. A színésznő több képet is megosztott a kirándulásról, például a Colosseumból, és nem felejtette el megköszönni a rengeteg gratulációt sem a rajongóinak.

Üdvözlet Mindenkinek Rómából a kedvenc városomból! Olvastam minden kedves és szívet melengető gratulációt és szeretném hálásan megköszönni. El sem tudjátok képzelni mit érzek… Rómában bolyongok mámoros lelkiállapotban miközben olvasom a gyönyörű soraitokat. Nem tudok elég hálát adni amiért ennyien szerettek!!!! Köszönöm és ezerszer is köszönöm!

– fejezte ki érzéseit a csodás képek mellé Janza Kata.

Díjátadó után rohant előadására Janza Kata

Általában a művészek egy állami díjátadó után a családjukkal ünnepi ebédre mennek, mások bulit rendeznek a barátaikkal. Janza Katának erre esélye sem volt, hiszen a díjátadó után azonnal kocsiba kellett pattannia, mert Kaposváron játszott. De a meglepetések úgy tűnik nem értek véget a díjátadóval. 

„A társulattól az előadás végén egy olyan hatalmas virágcsokrot kaptam, hogy még soha nem láttam ekkorát! Aztán a közönség tapsolni kezdett, majd mindenki felállt, és állva tapsoltak. 1700 ember! Fantasztikus élmény volt, ott el is törött nálam a mécses... Hálás vagyok ezért az élményért Venyige Sándor igazgatónak külön is” – mesélte a Borsnak Janza Kata.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás