Janza Kata életéért egy egész csapat felel





Minden eddiginél pörgősebb időszaka van a színésznőnek. Janza Katának komoly rendszert kellett kialakítania az életében ahhoz, hogy mindenre elegendő ideje jusson.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.02.06.
Módosítva: 2024.02.06.
Janza Kata magánélet segítség munka

Janza Kata élete koránt sem unalmas. Több szerepben is tündököl, emiatt nehezen lehet előre megmondani, melyik hónapban tud több időt szánni a kikapcsolódásra vagy munkára.

JANZA KATA, HOT

KREDIT - MTVA / CSÖNDÖR KINGA
Janza Kata kirobbanó formában van, az utóbbi időben rengeteget fogyott 
Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

„Van, hogy nagyon sűrűvé válik egy hónap és van, amikor picit könnyebb. Az ember szívesen vállalna el minden olyan lehetőséget, ami számára fontos, de ez csak sűrű egyeztetés mellett lehetséges. Emiatt úgy érzem, hogy pihenésből van a legkevesebb jelen az életemben, de nem bánom, hiszen hálával tartozom, hogy azt csinálhatom, amit szeretek” – kezdte Kata.

Janza Kata igyekszik okosan beosztani az idejét

Színházi szerepek, tévés munka, család, szerelem, barátok. Többek között ezen területeken kell nap mint nap teljesítenie Janza Katának, aki tíz évvel ezelőtt a saját érdekében hozott egy olyan döntést, ami segíti őt abban, hogy mindenhova időben odajusson.

Mindig úgy alakítom az időmet, hogy azokra a programokra, amikre szeretnék elmenni, jó előre kihúzom a naptáramból azon szakaszokat. Idén szóltam mindenkinek, hogy a húsvéti időszak nálam sérthetetlen, mert a gyerekek születése óta a családdal és barátokkal minden évben közösen levonulunk a Bakonyba. Szerencsésnek érzem magam, mert több mint tíz éve van egy csapatom, a „Janza Kata Team”, akik nagy segítségemre vannak abban, hogy 

a szakmai és magánéleti programokat menedzseljék.

Nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy minden olyan munkán vagy családi összejövetelen ott legyek, ami számomra fontos. Van egy közös naptárunk: Mindig mondják, hogy „Katika, bármi felüti a fejét, írd be, hogy tudjunk számolni vele” tette hozzá a színésznő.

JANZA KATA, HOT
A színésznő munkája mellett a legtöbb időt gyermekeinek, Samunak és Jankának szenteli 
Fotó: Hot! Magazin

A színésznő szívében mindig is nagy helyet foglalt el egy mediterrán ország, ahova Kata minden évben igyekszik visszajárni azért, hogy kipihenje az év közbeni fáradalmait és feltöltődve várja az új kihívásokat.

„Minden évben elmegyek Olaszországba, ami számomra örök szerelem, így idén ez a pont is szerepel a naptáramban.”

Szerintem előző életemben ott éltem, mert egyszerűen ott úgy tudok töltődni, mint sehol máshol, ráadásul még a nyelvet is beszélem!

 – mesélte Janza Kata, aki a tavalyi Csináljuk a fesztivált! évadban versenyzőként, idén pedig zsűriként volt jelen.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás