Janza Kata őszintén bevallotta: van, hogy hajnalig bulizik





Janza Katáról senki nem hinné el, hogy egy hónapja betöltötte az ötvenet, azt pláne nem, hogy olykor hajnalig bulizik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.07.
Janza Kata

A színésznő legjobb formájában van, ami pozitív életszemléletének is köszönhető, és persze annak, hogy rengeteget fogyott az elmúlt időszakban. A traumák őt sem kerülték el, azonban ezekre úgy tekint, mint legyőzendő akadályokra. Janza Kata a Hot! magazinak adott interjújában sok mindent elárult magáról. Kata többek között párkapcsolatairól és a születésnapjáról is mesélt a lapnak.

Van egyáltalán olyan, hogy rosszkedvű vagy?

„Úgy vagyok összerakva, hogy mindennek tudok örülni. A párkapcsolataim alatt is elmondták mindig, hogy milyen csodálatos, hogy mindennap tudok örülni akár a kávénak is, és hálát tudok érte adni. Mindenkivel beszélgetek, épp, mint édesanyám. Persze, néha szoktam rosszkedvű lenni. Vannak olyan traumák az életemben, amikor elszontyolodom, de a leghamarabb igyekszem felvenni a megoldás fonalát, arra törekedni, hogy valahogy kijöjjek belőle. Nem mindig ragyoghat minden – vannak küzdelmek, akadályok, amiket nekem is le kell győzni. Van, hogy magamat rá kell beszélnem arra, hogy leküzdjem a nehézséget – monda a Hot!-nak.

Fotó: Hot magazin!

Sokat segít ebben a megoldásra való törekvésben a téged körülvevő támogató közeg?

„Nem lehetek elég hálás ezért. A születésnapomon több mint száz ember volt a kertünkben. Azóta minden áldott nap kapok egy SMS-t vagy hívást, hogy mekkora buli volt, mennyien szeretnek. Szulák Andi is ott volt, és többek között azon csodálkozott, hogy nagyon sok előző kapcsolatom is eljött, velem ünnepeltek a volt szerelmeim. A buli végén azt mondta, megfejtett: a feltétel nélküli szeretet, ami bennem van, az kapcsolja össze a barátaimat, a kollégáimat” – válaszolt a kérdésre a színésznő.

A teljes cikket a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás