Hazugságvizsgálót kötöttek Shakirára: kiderült az igazság





A kolumbiai énekesnő meglepően lazán vette a dolgot.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.27.
Shakira drew barrymore hazugságvizsgáló Jimmy Fallon

Egy hazugságvizsgálat sosem vicces. Vagy mégis? A komoly nézettséggel büszkélkedő amerikai Jimmy Fallon Show ötletgazdái sajátos geggel álltak elő, amikor kiderült, hogy a műsor vendége az új nagylemezzel jelentkező Shakira lesz.

Exclusif - No web - Shakira quitte la soirée du biopic "Elvis" lors du 75ème Festival International du Film de Cannes
Shakira új lemeze népszerűsítése érdekében szívesen mókázott Jimmy Fallon show-jában (Fotó: Tiziano Da Silva / Bestimage / Northfoto)

Sejtelmes, feszültséget fokozó zene, határozott léptek, egy hazugságvizsgáló berendezés kezelő-, illetve jelzőfelülete... Majd megjelenik a kihallgató tisztet alakító Jimmy Fallon, aki határozott hangon megkérdezi a gép kezelőjét: „Minden előkészítve?”. A megerősítő választ pedig a hazugságvizsgáló kezelőjét megformáló Drew Barrymore adja. S hogy kire kötötték a gépet? Naná, hogy Shakirára! Egészen pontosan a a csípőjére. „Tudod, mit kell tenned?” – teszi fel a kérdést a kihallgató tiszt, mire az énekesnő bólint és a felcsendülő zenére táncolni kezd. A gép dolgozik, a szakember az eredményeket nézi és közli: „Igazat mond.” A kihallgató kénytelen elismerni: „A csípő nem hazudik.” Mire Shakira: „Megmondtam” – utal az énekesnő „kihallgatása” során játszott egyik legnagyobb slágere, a Hips Don't Lie, azaz A csípő nem hazudik... címére.

Mit jelent, hogy a csípő nem hazudik?

Aki azt gondolná, hogy ez egy amerikai kifejezés, az téved. Nem véletlenül tette fel a kérdést a Women’s Health magazin Shakirának, magyarázza már el az egyik legnagyobb slágere címének jelentését, eredetét. Az énekesnő pedig elárulta: stúdiózás közben biztos jele  annak, hogy egy dal kész van, ha megmozdul rá a csípője, elkezd rá táncolni. Vagyis a csípő nem hazudik.

Nézd meg te is a vicces videót Shakirával!

 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás