„Meg akartam ölni magam!” – Madonna kukába dobta élete legnagyobb lehetőségét





Madonna a The Tonight Show vendége volt, ahol a műsorvezetőnek, Jimmy Fallonnak vallott arról, hogy mit tenne másként a múltjában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.11.
sztár vallomás

A popkirálynő megbánta, hogy olyan filmszerepekre mondott nemet korábban, mint a Macskanő, vagy éppen a kultikus Mátrix-filmek női főszereplője.

Elutasítottam a Mátrix szerepét, el tudod ezt hinni?” – tette fel a kérdését az interjú során az énekesnő. „Meg akartam ölni magam utólag, annyira bántam. Ez az egyik legjobb film, amit valaha készítettek. Sajnálom, hogy életem egyik legnagyobb pillanatát ezzel a kukába dobtam.

Madonna saját maga fogja irányítani a róla szóló film készítését Fotó: Shutterstock

Később két hollywoodi film szerepét is visszautasította, az egyik a Macskanő karaktere volt a méltán híres Sötét lovag harmadik részében, valamint a brutálisan erotikus Showgirls főszerepét sem fogadta el – írja a Collider.

Láttam mindkettőt, és sajnálom, hogy visszautasítottam a Macskanőt, elég heves szerepre sikeredett” – nyilatkozta Madonna. A világsztár jelenleg a saját életéről szóló film rendezésén dolgozik. A stúdiók korábban próbálkoztak már megvásárolni a jogot, hogy feldolgozhassák az énekesnő életét, de egyik filmötlet sem felelt meg Madonna elvárásainak.

Senki ezen a bolygón nem írhat vagy rendezhet egy rólam szóló filmet, csak én. Ez az igazság” – árulta el az énekesnő a műsorban. A teljes adást itt tekinthetitek meg:

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás