RETRO RÁDIÓ

Két Oscar-díjas színésszel is találkozhatunk Budapest utcáin

Johnny Depp után újabb hollywoodi sztárok forgatnak a fővárosban. Az utóbbi években Budapest már több forgatásnak is helyet adott, többek között Will Smith-szel, Scarlett Johansson-nal is találkozhattak a rajongók. Most Russell Crowe és Rami Malek vette be a várost, hogy itt készüljön a következő kasszasiker.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.24.
Russell Crowe Rami Malek forgatás Budapest

Magyarország az utóbbi években közkedvelt célpontja a hollywoodi filmeseknek, korábban Scarlett Johansson, Will Smith, és legutóbb Johnny Depp is forgatott itt. Ha figyelmesek vagyunk, a napokban újabb két világhírű színésszel is összefuthatunk Budapest utcáin, ugyanis Russell Crowe és Rami Malek itt forgatják a nürnbergi perről szól filmet. A két Oscar-díjas sztár hétvégén érkezett fővárosunkba. Például A Gladiátor sztárját már többen is látták Wekerlén teniszezni, sőt a színész még kishazánk egyik borbély üzletét is kipróbálta. Ugyanis a szerep kedvéért a 2019 óta viselt szakállától is megszabadult. A végeredményről Crowe az X-en is megosztott egy képet, amin látszik: jót tett neki a változtatás, mert több évet fiatalodott. 

Míg Russell Crowe főleg hobbijának, és Budapest felfedezésének szánja szabadidejét, addig a Bohém rapszódia sztárja inkább a gasztronómiai élvezeteknek hódol. Ugyanis az egyiptomi Rami Malek szerdán egy városligeti étteremben tűnt fel, akivel rögtön készült közös fotó a helyszínen.

Johnny Depp magyarul is köszönetet mondott Budapestnek

Johnny Depp nálunk forgatta tavaly a Modi című filmet. A színészt egy XVI. kerületi háznál látták, amiről azt pletykálták, hogy ott lakik. Ahogy befejezte a forgatást, köszöntetet mondott a stábnak a munkálatokért, de a posztjába helyet kapott egy, a magyarok számára oly kedves szó is.

To my dear Modi film family, Köszönöm for all your exceptional efforts without which this film could not have been made. Please accept my eternal admiration, appreciation, respect and love, JD

– olvasható a bejegyzésében, amely magyarul így szól:

„Köszönöm a drága filmes családomnak, akik a Modi elkészüléséért kivételes erőfeszítéseket tettek, melyek nélkül ez az alkotás nem jöhetett volna létre. Fogadjátok örök csodálatomat, elismerésemet, tiszteletemet és szeretetemet!”.

 

 

Ezeket olvastad már?
„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás