Fásy Ádám nem akar nyugdíjba menni – „Nekünk van egy főnökünk, a párom, Marika”





Évtizedek óta tartó siker, boldog család, sikeres vállalkozás, ez mind megadatott az énekes-műsorvezetőnek. Fásy Ádám harminchárom éve él boldogan feleségével, Marikával, valami azonban még hiányzik a közös életükből.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.02.05.
Módosítva: 2024.02.05.
fásy ádám hiányérzet siker boldogság unoka

Fásy Ádám márciusban tölti be a 72. életévét, de esze ágában sincs végérvényesen visszavonulni. Ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy családjával, feleségével és lányával dolgozhat. Állítja, Zsüliett mellett képtelenség megöregedni, ezért még mindig fiatalnak és lendületesnek érzi magát.

Fásy Ádám
Fásy Ádám a mai napig tele van ambícióval (Fotó: Huszár Gábor)

Nem akarok nyugdíjba menni. Fiatal vagyok még, tele ambícióval.”

Együtt dolgozom a lányommal, Zsüliett-tel, hozzá sorolom a koromat, és mellette lehetetlen megöregedni.

„Abszolút magabiztosan használom a modern kommunikációs eszközöket, és napi szinten jelen vagyok a közösségi médiában. Minden napom úgy kezdődik, hogy keresztrejtvényt fejtek, hogy tornáztassam az agyam, majd elolvasom a napi híreket, felmegyek a közösségi oldalamra, és lájkolom azokat a bejegyzéseket, amelyek elnyerik a tetszésemet. Cseten válaszolok az üzenetekre, majd megnézem a videómegosztón a friss dalokat, illetve azt, hogy a különböző művészemberek aktuális dalainak nézettsége hogyan áll. Ezután a teraszon dobolok, és hangolom magam, hogy fizikálisan rendben legyek. Majd a zenekarommal próbálunk, zenélünk, mindig valami újon törjük a fejünket” – árulta el a Zeneexpressz című műsor megálmodója.

Fásy Ádám és Fásy Zsüliett
Fásy Ádámot lánya, Zsüliett tartja fiatalon (Fotó: Markovics Gábor)

Fásy Ádám feleségével örülne egy közös unokának

Megoszlóak a vélemények, jó-e vagy sem együtt dolgozni a családtagokkal. Fásy Ádám határozottan azt gondolja, az ő esetükben ezt az előnyükre tudják fordítani.

Nekünk van egy főnökünk, a párom, Marika. Ő tartja kézben a teljes családot és a projektet is, így aztán soha nincs konfliktus.

„Zsüliett a vágó, a rendező – már évek óta ő rendez. Megtervezi a kreatívokat, amelyek megjelennek a LED-falakon, az ő irányítása alatt dolgoznak a kollégák, és a tévéfelvételek is hozzá tartoznak: minden az ő munkája, kreativitása és érdeme. Nagyon büszke vagyok rá, mert maradandót alkot az utókornak. Nem teher, sőt áldás a családommal együtt dolgozni” – mondta a műsorvezető, akinek mondhatni, úgy szép és jó minden, ahogy van, ám mégis van, ami még hiányzik feleségével a közös életükből.

Ugyan az előző házasságomból született gyermekeim révén van két unokám, egy huszonhét és egy tizennégy éves, de Zsüliett anyukájával, Marikával már harminchárom éve vagyunk együtt, és örülnénk egy közös unokának is. A lányunk huszonhat éves, intelligens, felnőtt, független és gyönyörű nő, és természetesen elfogadjuk és tiszteletben tartjuk, hogy ő dönti el, mikor van itt az ideje a gyerekvállalásnak” – mesélte a Sorry! magazinnak adott interjúban az énekes.

 





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás