Bodrogi Gyula unokája, Enikő: Minden vágyam, hogy továbbvigyem a nagyszüleim munkásságát





Nem is kérdés, hogy Bodrogi Enikő tehetségét a nagyszüleitől örökölte. Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája énekesnőnek készül, a színpadon képzeli el magát. Most nem csak terveibe, egy kicsit a magánéletébe is betekintést engedett.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.02.04.
Módosítva: 2024.02.04.
bodrogi enikő Voith Ági tehetség Bodrogi Gyula

Bodrogi Enikő híres nagyszülei árnyékából kilépve szeretne sikereket elérni. A 19 éves lány Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája. Ahogy mondani szokták, az alma nem esett messze a fájától, hiszen a fiatal tehetség remekül énekel, és komoly tervei vannak a zenei világban. Bár nem lehet eltántorítani a mikrofon mellől, több vonalon is gondolkodik.

Bodrogi Enikő
Bodrogi Gyula unokája, Enikő a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul (Fotó: Markovics Gábor)

Enikő nagyon korán, négyéves korától tudta, hogy énekelni szeretne, azonban sokáig úgy érezte, még tanulnia kell ahhoz, hogy a nagyvilágnak is bemutatkozzon. Végül az egyik tehetségkutatóba jelentkezett, ahol az egész ország megismerhette a tehetségét.

Az éneklés mellett az is felmerült bennem, hogy musicalszínészi pályára menjek. Bele is vágtam, végül úgy éreztem, nem az lesz az én utam. Egyelőre nem vetettem el teljesen ezt sem, mert minden vágyam, hogy továbbvigyem a nagyszüleim munkásságát, és szeretném, hogy büszkék legyenek rám” – mesélte lapunknak. „Persze tisztában vagyok vele, hogy ez a szakma egyáltalán nem könnyű, így más tervem is van."

A Budapesti Gazdasági Egyetemen kereskedelmi marketinget tanulok, de az sem kizárt, hogy idővel édesapám nyomdokaiba lépek.

„Ehhez is még sokat kell tanulnom, hogy biztos anyagi hátteret biztosítsak magamnak” – ecsetelte komoly terveit.

Bodrogi Gyula és Bodrogi Enikő
Bodrogi Gyula büszke tehetséges unokájára (Fotó: Szabolcs László)

Bodrogi Gyula unokája szoros kapcsolatban áll híres nagyszüleivel

Enikő abban a szerencsés helyzetben van, hogy a családja nem befolyásolja a döntésében.

Gyakran elvárják a gyerektől, hogy vigye tovább a felmenői szakmáját, az én esetemben ez nem igaz. Soha nem mondták sem a szüleim, sem a nagyszüleim, hogy válasszam a színészetet, vagy az éneklést, mindig azt javasolták, hogy azt csináljam, ami nekem jó, amit szívből tudok csinálni. Engem pedig mindig is motivált, amikor látom a nagyszüleim boldogságát a színpadon” – árulta el Enikő a Metropolnak.

Sokakat érdekel, milyen kapcsolatban áll Enikő híres nagyszüleivel, Bodrogi Gyulával és Voith Ágival, most erre is választ kaptunk.

Imádom, tisztelem őket és felnézek rájuk.

„A nagymamámat a bátyámmal Nagyusznak becézzük, vele majdnem mindennap beszélek, szoros a kapcsolatunk. Gyakran találkozunk, és nagyon sokszor kérem a segítségét. Bármilyen kérdésem van, bizalommal fordulhatok hozzá, legyen az magánéleti vagy szakmai. Bizalmas a kapcsolatunk. A papámmal viszont nem beszélünk minden áldott nap, ő is nagyon sokat dolgozik, de ha időnk engedi, találkozunk. Ezeket a pillanatokat szoktam kihasználni, ilyenkor teszem fel azokat a szakmai kérdéseket, amik felmerülnek bennem. Ő mindig óvatosan fogalmaz, soha nem mondja meg, mit csináljak, inkább utat mutat” – mesélte érdeklődésünkre.

Bodrogi Enikő
Enikő az egyik tehetségkutatóban mutatta meg először énekhangját (Fotó: Szabolcs László)

Nemrég szakított párjával

Bár Enikő főleg tanulmányaira és karrierjére koncentrál, mint minden fiatal lánynak, neki is van magánélete. A Metropolnak elárulta, jelenleg a szinglik táborát erősíti, mert nemrég szakítottak a párjával.

Három és fél évet töltöttünk együtt, úgy három hónapja ért véget a kapcsolatunk.

„Hosszú és szép idő volt, de már nem úgy működtünk együtt, mint korábban. Nem vagyok elkeseredve, hiszen még csak húszéves leszek nyáron, előttem az élet” – mondta mosolyogva.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás