RETRO RÁDIÓ

Már nem titok: nagy eseményre készül Bodrogi Gyula és egykori szerelme, Voith Ági

Nem az első eset, de hétvégén újra egy színpadra áll Bodrogi Gyula és Voith Ági. Most azonban a fellépésnek még egy különlegessége lesz, unokájuk is csatlakozik hozzájuk.Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.07.28.
Bodrogi Gyula Voith Ági boldogság unoka

Van az a mondás: az alma nem esik messze a fájától. Igaz ez Bodrogi Gyulára és Voith Ágira is, hiszen lányunokájuk örökölte híres nagyszülei művészeti vénáját. Enikő nem csak családtagjait, hanem az egész országot lenyűgözte, amikor tavaly egy éneklős tehetségkutatóban mutatta meg tehetségét. Július 29-én, szombaton Győrben, a Szenes Iván Parkban idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Szenes Iván-emlékkoncert. Az illusztris vendégek között lép színpadra a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, illetve Voith Ági és unokájuk is. Ennek kapcsán kerestük meg a nemzet színészét, aki elárulta, boldogsággal tölti el, hogy együtt léphetnek színpadra.

„Külön, Enikővel és hárman együtt is fogunk énekelni.”

Ágival megszámlálhatatlan alkalommal láthatott a közönség szerepelni, de Enikővel sem ez az első alkalom.

„Nem lesz váratlan esemény számunkra, esetleg az ottani közönségnek igen, akik még nem találkozhattak ebben a felállásban korábban velünk” – mesélte a Metropolnak a színművész.

Bodrogi Gyula és enikő
Nagypapa és unokája szoros kapcsolatban állnak – Fotó: Szabolcs László

„Ilyenkor Enikőre koncentrálok”

A büszke nagypapa érdeklődésünkre azt is elárulta, mivel készülnek a győrieknek.

„Nem titok, a Kicsit szomorkás a hangulatom máma című dalt fogjuk elénekelni. Nagyon jó érzés az unokámmal mikrofont ragadni, és közösen előadni valamit.”

Azt vettem észre magamon, hogy míg máskor mindig csak magamra figyelek, ilyenkor főleg Enikőre koncentrálok. 

„Nagyon sokat készültünk és próbáltunk, úgyhogy rutinosan állunk a közönség elé. Összeszokott páros vagyunk, és jól tudunk együttműködni” – árulta el.

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor

„Drukkolok neki, hogy sikeres legyen”

Egy művész életében talán az egyik legnagyobb boldogság, ha gyermekei vagy unokái ugyanazon a pályán bontakoznak ki tehetségükben. Bodrogi Gyula sincs ezzel másképp, viszont ő ezt a döntést Enikőre bízza.

„Még nagyon fiatal, csak tizenkilenc éves, nem lehet tudni, végül milyen pálya felé veszi végleg az irányt.”

Nagyon tehetséges, az éneklésben is, viszont később másban is megmutatkozhat talentuma, ahol megakad. Hogy ez kapcsolatban lesz-e a színpaddal, majd ő eldönti.

„Egyelőre keresi az útját, én csak azt tudtam neki tanácsolni, minden, ami szembe jön vele, bátran fogjon bele. Ez úgy is megmutatkozik idővel, nincs semmiről lekésve. Tanácsot nem lehet adni, inkább csak drukkolok neki, hogy sikeres legyen. Azt szoktam mondani: a színészetet sem tanulni, sem tanítani, csak gyakorolni lehet” – mondta érdeklődésünkre.

Bodrogi Gyula
Nyáron kevesebb feladata volt, ősztől indul be újra a munka – Fotó: Máté Krisztián

„Ebben a korban már nem lehet csak úgy fickándozni”

Bodrogi Gyulát tavaly előtt augusztusban munkahelyi baleset érte, próba közben zuhant le egy dobogóról, melynek következtében elrepedtek a bordái. Három hónappal később sérve miatt operálni kellett, alig épült fel a műtétből, a nemzet színészéhez májusban mentőt kellett hívni, és bevizesedett tüdővel került kórházba. Intenzív osztályon kezelték, a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően szerencsésen felépült. Nem csak a családjára ijesztett rá, egy ország aggódott érte. Szerencsére azóta már felépült, sőt a színpadra is visszatért. Bár a nyár most lazábban telik, ősztől újra kemény időszak vár rá. Hogy szolgál most az egészsége, lapunknak árulta el a 89 éves színművész.

Köszönöm szépen, azt szoktam mondani, hogy átmenetileg jól vagyok, ebben a korban már nem lehet csak úgy fickándozni.

„Ha pedig ez az időszak tíz évig tart, akkor nagyon jó lesz. Most a nyáron nem vagyok leterhelve, csak néhány feladatnak kellett és kell még eleget tennem. Dolgoztam egy kicsit a Karinthy, majd a Nemzeti Színházban, és filmet is forgattam, de csöppet sem volt megterhelő. A szeptember még lazább lesz, majd októberben vágunk bele a közepébe a munkának” – mondta lapunknak.

 

Ezeket olvastad már?
"Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

"Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás