Anyagi áldást is hoz Kulcsár Edináéknak születendő kisfiuk





Kulcsár Edina és G.w.M anyagilag is nagyon jól járhatnak a baba érkezésével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.29.
Módosítva: 2024.02.29.
Kulcsár Edina szja mentesség terhesség baba

Igaznak bizonyultak a pletykák Kulcsár Edina terhességéről, ez derült ki az Origo csütörtöki cikkéből. A portál Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M fizetős csatornáján elhangzott friss bejelentésből tudta meg a nagy hírt.

Kulcsár Edina és G.w.M
Fotó: Instagram

Nagyon boldog vagyok, mert most már világgá tudtam kürtölni azóta, és kisfiam lesz. Mióta összejöttem Edinával, azt mondtam, hogy szüljél nekem egy kisfiút. Akarok egy kisfiút tőled

– idézte a rapper szavait az Origo. A portál megjegyezte: Kulcsár Edina lassan 15 hetes, és a pár az eddig titkolni próbált hírt végre felfedte. Vagyis a kis Amarának még idén kistestvére lesz.

 

Anyagi vonzata is lesz az új családtag érkezésének

Ma Magyarországon azok az anyák, akik négy gyermeket hoztak a világra (vagy fogadtak örökbe), életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó befizetése alól hívja fel a figyelmet a nagyon fontos részletre a Bors.

A portál megkeresett egy mérlegképes könyvelőt, Pataki Ágnest, aki a következőket mondta a témában: 

A kedvezmény a vér szerinti és az örökbefogadott, illetve a már felnőtt gyermekek után is jár. A négy- vagy többgyermekes édesanyák életük végéig mentesülnek személyi jövedelemadójuk fizetése alól, mely a kereső tevékenységből származó jövedelmük után jár. Ez egészen addig így marad, míg nem módosítják a törvényt. A jogosultság annak a hónapnak az első napján nyílik meg, amelyben az édesanya először minősül négy vagy több gyermeket nevelő anyának 

árulta el a Bors megkeresésére a szakértő.

Ám ez még nem minden! Lázár János legfrissebb bejelentése értelmében a 3 vagy több saját gyermekkel együtt utazó felnőttek díjmentesen vehetik igénybe a MÁV szolgáltatásait, így adott esetben Edina pár hónap múlva ingyen vonatozhat együtt Csutitól született két gyermekével, Medoxszal és Ninával, valamint a G.w.M-től született Amarával és a jelenleg még pocakban lévő csöppséggel.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás