Sejtelmes fotó: eljegyezték Fésűs Nelly lányát?





Úgy tűnik, hogy Fésűs Nelly lányának a kapcsolata szintet lépett. Legalábbis a jelek szerint esküvőre készül Horváth Csenge.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.01.22.
Módosítva: 2024.01.22.
Horváth Csenge gyűrű eljegyzés Fésűs Nelly

A 21 éves lányt a legtöbben Fésűs Nelly gyermekeként ismerték meg, azonban Horváth Csenge ma már modellként, énekesnőként és színésznőként is beírta a nevét a köztudatba. Ráadásul nem csak a karrierje szárnyal, de úgy tűnik, hogy a magánéletében is minden a legnagyobb rendben van. Sőt, párjával szintet léphetett a kapcsolatuk! 

Horváth Csenge
Horváth Csenge és párja, Patrik öt éve vannak együtt – Fotó: Markovics Gábor

Horváth Csenge összeköltözött a párjával

Bár Fésűs Nelly lánya gondosan őrzi magánéletét a kíváncsi szemek elől, azt korábban már elárulta, hogy párjával, Patrikkal nemrég összeköltöztek. A szerelmesek már öt éve vannak együtt, így nem meglepő, hogy az összebútorozás mellett döntöttek. Ám, mint ahogy Csenge mondja, ez a fajta elköteleződés korántsem megszokott a korosztályában.

A korosztályomra jellemző, hogy három hónapon belül, a harmadik életük szerelmével élik éppen az örökkét. Úgy látszik, hogy az örökké időtartama egy kicsit lecsökkent. Ennek fényében én elég sokadik örökkémet élem a barátommal. Mi lassan öt éve vagyunk együtt

– mondta Csenge Hevesi Tamás podcastjében, ahol bár többet nem árult el a kapcsolatáról, a szemfüleseknek feltűnhetett, hogy egy gyönyörű gyűrű csillog az ujján...

Horváth Csenge ujján egy gyönyörű gyűrű díszeleg – Fotó: Hevesi Tamás podcast / YouTube

Esküvőre készül?

Nagyon úgy tűnik, a Csenge ujján ékeskedő gyűrűt nézve, hogy a fiatal lány lassan az esküvőjére készül. Bár hivatalosan nem jelentették be az eljegyzésüket, ráadásul Csenge továbbra sem a vőlegényeként hivatkozik Patrikra, a rajongók biztosra vélik, hogy megtörtént már a lánykérés. 

Szerintem az fixen egy eljegyzési gyűrű! De dicséretes, hogy nem haknizik ezzel

– írta valaki, akivel a legtöbben egyetértettek, de akadt olyan is, aki szerint itt csak egy divatos ékszerről lehet szó.

„Ma már ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni, mert a legtöbben csak divatból hordanak gyűrűt a gyűrűs ujjukon. Mikes Annát is sokan menyasszonynak hitték emiatt, miközben a Krausszal van” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

 





 





Ezeket olvastad már?
Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás