Egy pillanatra sem mozdul Krausz Gábor Mikes Anna oldaláról – mindenhová elkíséri

Minél több időt igyekszik együtt tölteni Krausz Gábor és új szerelme, Mikes Anna. A sztárséf ezért ha ráér, még a fellépésekre is elkíséri gyönyörű kedvesét.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
Krausz Gábor úriember gavallér szerelem

Száznyolcvan fokos fordulatot vett Krausz Gábor élete az elmúlt hónapokban. Miután bejelentette válását az Instagram-oldalán, jött a Dancing with the Stars, és vele együtt Mikes Anna. A táncos show-műsor és a gyönyörű profi táncos szép lassan megváltoztatta a sztárséf életét. 

donto
2023,12,02
A rajongók szurkoltak Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmének (Fotó: BS)

Mindenhová együtt megy Krausz Gábor és Mikes Anna

Rengeteget kapott a DWTS-től a műsor tavalyi évadának győztese. Krausz Gábor pedig eleinte nem is értette, mit keres ott a próbákon egy magánéleti válság közepén. De aztán kezdett szép lassan átalakulni a Séfek séfe mestere, nemcsak a táncolásba kezdett belejönni, de látszott, hogy lelkileg is kezd megnyugodni, rátalált újra önmagára. Ebben pedig hatalmas szerepe volt partnerének, Mikes Annának. A gyönyörű táncművész rengeteget beszélgetett vele, megmosolyogtatta, feloldotta. A nézők nagyon szurkoltak, hogy a két tehetséges fiatal ne csak a műsorban alkosson egy párt, hanem a való életben is összejöjjön!

És az imák meghallgatásra kerültek, pár héttel ezelőtt egy közös, randis fotóval és egy Disney-idézettel jelentette be Krausz Gábor, hogy szerelmesek. Ettől a nagy hírtől pedig egyszerűen felrobbant a magyar bulvársajtó, megbolondult az internet, mindenki részleteket akart. Végül a sztárséf megtörte a csendet, és elárulta: már a kislányának is bemutatta Annát, sőt, Hannaróza imádja kedvesét.

Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek. Anna-mánia van!

– mondta a Palikék világában a szerelmes sztárapuka

Az is kiderült, hogy párjához fog járni Gábor kislánya táncórákra. Az biztos, a friss szerelmesek igyekeznek minél több időt együtt tölteni. Múlt szombaton például, amikor Mikes Annának más dancinges táncosokkal fellépése volt Szolnokon, az egyik fotón feltűnt szerelme. Néhány rajongó ugyanis észrevette, és közös fotót kért a séftől, amit aztán Tóth Katica osztott meg Instagram-oldalán. 

Krausz Gábor Mikes Anna fellépésén
Krausz Gábor elkísérte párját a fellépésére, ahol rajongók közös fotót kértek (Fotó: Instagram)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás