Az 53 éves műsorvezetőnő megmutatja, hogyan lehet egy csapásra eltüntetni a karácsonyi dőzsölésben megnőtt pocakot. Barta Sylviától még mindig megvadulnak a férfiak.
A mindig csinos Barta Sylvia hasznos trükköt mutatott a karácsonyi nagy evészet nyomainak eltüntetésére. A TV2 oszlopos tagja híres a fittségéről, rendszeresen sportol, sőt ő maga is tart Zumbaórákat a fogyni, formásodni vágyóknak. Az új év kezdetén, a karácsonyi dőzsölés után sokan tesznek fogadalmat rá, hogy mozogni, diétázni kezdenek. Nekik adott most jó tanácsot az időjós-műsorvezető.
Sylvi elismerte, az ünnepek alatt vele is kissé elszaladt a ló, s egyébként lapos, kockás hasa kissé megereszkedett. Ráadásul a TV2 stúdiójába érve egy szűk ruhadarabbal fogadták a stylistok. Először megrémült, de végül egy ügyes trükkel leplezte feszengését, ezzel tanácsot adva a hasonló cipőben járóknak.
Ünnepek utáni első munkanap, amikor kapsz egy kivágott, feszes szaténruhát és szembesülsz a valósággal…
„Ne keseredj el, inkább legyél hálás, hogy volt mit enned, ami ráadásul finom is volt!” – írta a videóhoz, amin szemlélteti módszerét is: a görnyedt búslakodás helyett máris jobb az összkép, ha az ember szabályosan kihúzza magát és magabiztos mosolyt vesz elő.
A kommentelők persze bókok tucatjaival lepték el az 53 éves műsorvezetőnőt, aki akár tíz évet is letagadhatna életkorából.
„Nehogy azt mondd, hogy kövér vagy, mert megőrülök. Szuper csini vagy!” – bókolt egy férfi.
Jimmy egyik száma jut eszembe: Egyszer megvadulok én
– írta egy másik, míg legtöbben csak szívecskékkel és tűz emotikonokkal fejezték ki tetszésüket.
A családanya korábban elárulta, bomba alakjának nem az a titka, hogy koplal, sőt!
Szeretek enni. Sokszor azt mondom, hogy azért sportolok, hogy ehessek. Jó étvágyam van, mindenfélét eszem, tehát nincsenek tiltólistás termékek.
„Nyilvánvalóan vannak dolgok, amiket nagyon ritkán eszem, tehát nem jellemző, hogy mindennap ennék sertéshúst vagy tejterméket, ugyanakkor széleskörűen, változatosan táplálkozom, mértékkel.”
Ha elhívnak egy nagy születésnapi partira vagy egy lakodalomba, ami részben arról is szól, hogy jókat eszünk-iszunk, akkor nem tartóztatom magam.
„Viszont 1-2 nap után jobban visszafogom a táplálkozást, tehát hosszú távon figyelek a balanszra” – fogalmazott korábban.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre