RETRO RÁDIÓ

Nagy lépésre szánta el magát gyerekügyben Tóth Vera: már megállapodtak

Megbeszélték és belevágtak.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.19.
Tóth Vera gyerek

Tóth Verát megtisztelő felkérés érte. Egy olyan alapítvány kereste fel, akik árva gyerekekkel foglalkoznak. Az állami gondozásban élő gyerekek helyzete és jövője sokszor kilátástalan, ők pedig öt budapesti gyermekotthon lakóinak biztosítanak programokat és lehetőségeket. Tóth Vera és a szervezet között megállapodás született, miszerint felhívja az emberek figyelmét az adakozásra. 

Tóth Vera
Tóth Vera hírnevét jó célokra használja / Fotó: Knap Zoltán

Bár Tóth Verának nincsen saját gyermeket, nagyon szereti unokahúgát, a kis Hannarózát. Ő vigyázott rá, amikor Tóth Gabiéknak problémái voltak a költözéssel és házat újítottak, emellett gyakran hangsúlyozza, mennyire jól kijön a kislánnyal. Vera emellett fontosnak tarja, hogy hírnevét jó célokra használja fel, ezért leült beszélgetni az egyik állami gondozásban élő gyerekeket támogató szervezettel, és arra a megállapodásra jutottak, hogy az énekesnő felhívja az emberek figyelmét az adakozás fontosságára. Így sok gyereknek segíthet. 

Én tudom, milyen az, amikor azért bántanak, mert más vagy. Engem azért bántottak kiskoromban, mert túlsúlyos kislány voltam, de hála istennek volt hova hazamennem, és volt kihez. Van apukám, van anyukám, akivel mindig meg tudtam osztani ezeket a problémákat, és ők mindig támogattak engem. Vannak gyerekek, akiket azért bántanak, mert állami gondozásban ének. De nekik nincs hova menniük, nincs kinek elpanaszolniuk

– kezdte az énekesnő, majd arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos esélyt adni azoknak a gyerekeknek, akik szülő nélkül nőnek fel. 

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás