Nem mindennapi eset: Bezárták Tóth Verát





Saját unokahúga zárta be az énekesnőt a kutyaólba, várnia kellett, míg megmentik.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.04.29.
Tóth Vera bezártság véletlen

Tóth Vera mostanában sokszor gyakorolja az aktív nagynéni szerepét, ezzel is segítve testvére és Krausz Gábor költözését. A Megasztár első szériájának győztese gyakran mutatja meg, milyen közös programokkal szórakoztatják a kicsi Hannarózát. A pici lány láthatóan nagyon élvezi a közös programokat Verával és szerelmével, Zolival. De a csínytevésekre is van ideje a gyereknek, mert nagynénjét bezárta.

Az énekesnő persze jót nevetett, ezért rajongóival is megosztotta a humoros szituációt. Vera röviden leírta, hogy a időbe telt, amíg kiengedték a bereteszelt ólból.

A gyerek rámzárta a "kutyaólat". Kellett egy kis idő, mire jöttek értem

 – nevetett viccesen, ráadásul a képen még az ajtózárat is bekarikázta.

Tóth Vera
Rengeteg időt tölt testvére kislányával (Fotó: Knap Zoltán)


Nehezen viseli Gabi kislánya a költözést

Nagy vágya volt Tóth Gabinak, hogy családjával vidékre költözzenek. Kislányát, Hannarózát ne a nyüzsgő, szmogos nagyvárosba kelljen felnevelni. Ezért is vették meg a Dunakanyarban saját házukat, azonban a felújítást és a költözést nem csak a felnőttek, de a kicsi is megsínylette.

„Mostanra nagyon elfáradt szegénykém, és bevallom, mi is. Viszonylag ugyan jól tud aludni idegen helyen, mégis az, hogy nem tudjuk tartani az eddigi napi rutint, a megszokott ritmus teljesen felborult, egyre érzékenyebbé teszi, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem vagyok egyre feszültebb. A végtelenségig próbálom tolerálni a hisztiket, hiszen tudom, hogy neki legalább olyan nehéz, ha nem nehezebb, mint nekünk, de emberből vagyok, nem csak anyából, így bizony már vannak közöttünk csaták” – írta Gabi a Család.hu-n vezett blogjában.

Tóth Gabi, Sztárban sztár leszek
Megnehezítette a mindennapjait a költözés Tóth Gabinak és a családjának (Fotó: Máté Krisztián)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás