Szétszakad a Bódi család: ezt a szentestét már nem töltik közösen





Bódi Guszti és Margó idén is elhagyja az országot, így a karácsonyt sem tudják a családdal ünnepelni. Vagy mégis?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.05.
Módosítva: 2023.12.05.
bódi guszti utazás bódi margó karácsony Thaiföld

Bódi Gusztinak és Margónak már hagyománnyá vált, hogy a téli hónapokat Thaiföldön töltik, ám ez egyúttal azt is jelenti, hogy a családtól távol ünneplik a karácsonyt és a szilvesztert. A házaspár ilyenkor már decemberben elhagyja az országot, persze arra ügyelnek, hogy a szentestét „előrehozzák”. Mint megtudtuk, ez most sem lesz másként: Bódiék 24-e helyett 12-én ünnepelnek majd!

Hamarosan elhagyják az országot Bódiék (Fotó: Markovics Gábor)

A Bódi-ünnep

Gusztiéknál a karácsony és a húsvét is szent ünnepnek számít, amit a családdal kell tölteni. Még akkor is, ha a rokonság egyik fele Thaiföldön, a másik pedig Magyarországon van. 

„Az idei év eléggé intenzívre sikeredett, amiért persze nem panaszkodunk. Nagyon örülünk, hogy a Bódi családra még mindig ekkora az igény, szeretnek bennünket, és várnak minket az ország minden szegletében. Ilyenkor év végére viszont elfáradunk, szükségünk van a pihenésre és a feltöltődésre, úgyhogy idén is úgy döntöttünk, hogy elutazunk Thaiföldre. Hála a jó Istennek, hogy ezt megtehetjük!” – kezdte lapunknak Guszti, aki elárulta, hogyan tervezik a következő napokat.

December 22-én még fellépésünk van, úgyhogy 23-ra terveztük az indulást. De mint minden évben, idén is megünnepeljük a karácsonyt a családdal. 12-én jön hozzánk mindenki, nemcsak a szűk körű família, hanem a népes, nagy család! Ez igazi Bódi-ünnep lesz!

– tette hozzá a népszerű zenész. 

Luxusbodag, barbecue-oldalas az asztalon

Tehát, mint kiderült, a Bódi-karácsony nem marad el, sőt nagyobb ünnep lesz, mint valaha. Most pedig azt is megtudtuk, mi kerül majd az asztalra, amit a rokonság női tagjai, de főként Margó készít.

A hagyományos ételek mellett idén némi újítás is történik Gusztiéknál. Például luxusbodag és barbecue-oldalas is.

A halászlé és a töltött káposzta nem hiányozhat a menüből, de most már a reformételek is helyet kaptak. Csabi felesége, Gina nagyon finom bodagot csinál, luxusbodagot egészen pontosan, ami ugyebár a cigánykenyér. Sőt, barbecue-oldalas is lesz, amit nagyon szeret a család! Na, meg a bejglik… Isteni minden, ami Margóék keze alól kikerül

– árulta el Guszti, korábban pedig már megtudhattuk azt is, hogyan készül az igazi cigánylecsó. Ha érdekel a recept, mindenképp nézd meg az alábbi videót!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás