Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze





Öngyilkosságnak minősítették a 43 éves színész halálát.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
tragédia CSI sorozat színész

Depresszióval küzdött a 43 éves Billy Miller, aki idén szeptemberben halt meg. A boncolási jegyzőkönyv szerint a magyar tévénézők körében is népszerű CSI: New York-i helyszínelők című sorozat színészét a fürdőkádjában találták meg, lőtt sebbel a fején.

Kiderült az is, hogy a helyszínre kiérkező mentők több öngyilkossági szándékra utaló levelet és egy revolvert is találtak a lakásban.

Szeretném megköszönni a sok rajongónak és barátnak azt a rengeteg szeretetet, imát és részvétet, amelyet nekem és családomnak küldtek a fiam, Billy Miller halála kapcsán

– nyilatkozta a tragédiát követően a színész gyászoló édesanyja. Hozzátette, gyermeke évekig kemény harcot vívott a depresszióval, és bár mindent megtett a betegség leküzdésére, végül feladta az életét.

Billy Miller játszott még a General Hospital és az All My Children című sorozatokban is. 2010-ben és 2013-ban elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Emmy-díjat. 2014-ben pedig a legjobb főszereplőnek választották a The Young and the Restless című szappanoperában nyújtott színészi teljesítményéért. Billy Miller édesanyja, Patricia és nővére, Megan gyászolják – írja a Metro.

 

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás