Király Linda ezzel a fotóval üzeni: minden test szép!





Az énekesnő talán amióta az eszét tudja, harcban áll a kilókkal, illetve a testalkatát becsmérlő kritizálókkal. Linda mostanra ért el arra a pontra, hogy azt mondta, elég! Ezentúl nem csak feketében jár, ami slankít, és többé nem szorong a beszólogatók miatt. Azt üzeni: ő ilyen és így gyönyörű.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
testalkat király linda idom patikamérleg fogyás

Soha senki nem vonta kétségbe, hogy Király Linda az elmúlt évtizedek egyik legkülönlegesebb hangi adottságaival rendelkező énekesnője, de a „fekete hangú” sztár bármennyit bizonyított már, újra és újra a testalkata miatt kerül fókuszba. Lindának minduntalan el kell viselnie az arctalan fotelhuszárok beszólásait, és azt a kimondatlan társadalmi nyomást is, ami minden kerek idomokkal megáldott előadóművész rémálma: csak egy sovány énekesnő lehet csinos. 

Király Linda
Király Linda testalkata folyamatosan a fókuszban van (Fotó: MG)

Fogyás, hízás, fogyás 

Linda – és ezt túlzás nélkül lehet állítani – egész élete arról szólt, hogy éppen hány kilót nyom. Volt, hogy egy udvariatlan megjegyzés késztette diétára, volt, hogy az nem tetszett neki, amit a tükörben látott, a lényegen ez mit sem változtatott: az énekesnő patikamérlegen számolta a kalóriákat, olyan ruhákat vásárolt, illetve varratott magának, melyekben soványabbnak tűnik, nemet mondott a legfinomabb falatokra, fegyelmezetten és megfontoltan élte a mindennapjait. És hogy mindezt miért? Megfelelni egy olyan elvárásnak, melyet sosem érzett magáénak... Az énekesnőnek éppen ezért igen küzdelmes volt az elmúlt bő 25 éve. Hol sikerült fogynia, hol visszaszaladtak a kilók, a jojóeffektus volt az egyetlen állandó dolog a mindennapjaiban. Egészen mostanáig. 

Király Linda, Király Viktor és Király Benjamin
Király Viktor, Király Linda és Király Benjámin (Fotó: Szabolcs László)

Elengedés  

Király Linda idén töltötte be a negyvenedik életévét. Ez a kerek szám és a mögötte megbújó rengeteg tapasztalat teljesen más embert faragott belőle, mint aki régen volt. Az énekesnő ma már nem akar megfelelni senkinek. Nem hallja meg a bántó kritikát és sikerült végre saját magával is harmóniába kerülnie, ami természetesen a kisugárzásán is felfedezhető. Linda ma már egy magabiztos, gyönyörű nő, akinek kerek idomai vannak és aki tökéletesen elégedett a látvánnyal. Végre színes ruhákba is öltözik, és büszkén pózol a kameráknak. A kiállásának üzenete van: minden test szép. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás