Betekintést engedett az életébe Széchenyi István ükunokája: így él a Sztárban Sztár leszek! versenyzője – videó





Széchenyi Lili megmutatta az otthonukat, ahova bárki betérhet egy kávéra.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.12.01.
Sztárban Sztár leszek! Széchenyi István Széchenyi Lili videó

Már a végéhez közeledik a TV2 népszerű produkciója, a Sztárban Sztár leszek!, a műsor versenyzői hétről hétre az ország szívébe lopják magukat. A győzelemért folytatott harcban pedig még egy különleges versenyzőnek is szurkolhatunk Széchenyi Lili személyben, aki bizony nem csak névrokonságban áll Gróf Széchenyi Istvánnal.

Széchenyi Lili nem vágyik luxus életre, de szeretne úgy élni, hogy ne kelljen minden miatt aggódnia Fotó: Bánkúti Sándor 

Elsőre sokan azt hiszik, hogy Lilinek a névrokonságon kívül nincs semmi köze a „legnagyobb magyarhoz”, azonban nem is tévedhetnének nagyobbat, ugyanis Gróf Széchenyi István valójában Lili ükapja.

Tévhit, hogy luxusban élnek 

A fiatal tehetség a Tények Plusz riportjában elárulta, hogy amint tudomást szereznek a nem mindennapi rokonságról, sokan egyből azt hiszik, hogy luxusban élnek, ez azonban egyáltalán nincs így, sőt. Az egyik fő motivációja, amiért jelentkezett a Sztárban Sztár leszek! című műsorba az pont a fődíj volt.

Egy olyan anyagi jólétre vágyom, ahol az ilyen mindennapi dolgokon nem kell aggódni. Nem vágyom arra, hogy jachtom legyen az Adriai-tengeren, meg három autóm legyen, ez egyáltalán nincs így. Szeretnék jólétet és szeretnék utazni, és nem azon gondolkozni folyton, hogy ezt miből tudom megvalósítani

– mondta Széchenyi Lili.

A riportban a fiatal lány barátja is megszólalt, aki másik mellett elárulta, hogy mi fogta meg Liliben. A teljes beszélgetést itt meg is nézheted:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás